Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya szingli lányok ti hogy bírjátok szex nélkül?
Figyelt kérdés
Volt már veletek olyan hogy mindegy csak farok legyen?2023. aug. 18. 11:02
1/15 anonim válasza:
Te aztán megtiszteled a nőket.Nincs csúnya nő Te...
2/15 anonim válasza:
Volt, meg is bántam. Inkább szorítkozom a fantáziámra.
3/15 anonim válasza:
Hogy lehet így beszélni? Te amúgy embernek tartod magad?
4/15 anonim válasza:
Érdekes, ha nőket neveznek csúnyának, mekkora a felháborodás. De másokat simán lehet cikizni, beszólókatni neki olyan dolgokért, amiről nem is tehet. Ez most mennyivel különb?
5/15 anonim válasza:
Mitha csak a férfiakkal lehetne így beszélni
De közben ugyanolyan emberek vagytok ti nők is mint a férfiak, nem vagytok felsőbbrendűek
Szóval hiába kéritek ki, semmi kivetnivaló nincs ebben a kérdésben csajok!
6/15 anonim válasza:
Attól h csúnya vagyok ész szingli nem jelenti azt h nincs szex
Van akinek az én lyukam is jó
7/15 anonim válasza:
utsó megírta, ott a pont.
Mellesleg tuti nem csúnya, csak azt hiszi magáról, mert párszor letörte a szarvát vmi selyemfiú.
"Volt már veletek olyan hogy mindegy csak farok legyen?"
sztem ilyen mindenkinek volt nőben, férfinek pedig a reverse tehát hogy csak p9*na legyen.
8/15 anonim válasza:
7es .
Tényleg csúnya vagyok ..és nem.nem bántott meg semmilyen selyem.fiu mert ilyennel sose voltam
9/15 anonim válasza:
Èn pl imádom a csunya nöket...isten tudja miért.
10/15 anonim válasza:
Képzeld el nagyon jól bírják! Ha csak úgy dugni akarnának mindegy bárkivel akkor csak csettintenek egyet és máris legalább 15 jelentkező akadna internet nélkül is a környezetükben lévők közül. Ha ezt nem teszik akkor pont azért van mert nem akarnak egy szál nettó lyukak lenni és "kicsit" többet számít nekik a szexnél az hogy a pasi egy két lábon járó f.sz legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!