Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy prostival jobb tud lenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy prostival jobb tud lenni a szex mint egy átlag nővel a bevállalósága miatt?

Figyelt kérdés
Ugye velük már ki lehet próbálni néhány olyan dolgot amit egy átlag csajnak már kicsit sok:)
2023. aug. 18. 08:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Nem jobb.
2023. aug. 18. 08:57
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Általában nem, de a bevállalóssága (vagyis amit kifizetsz) miatt ritkán megtörténhet
2023. aug. 18. 09:04
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
Nekem azt mondták jobn mint az asszonnyal
2023. aug. 18. 09:07
 4/13 anonim ***** válasza:
81%

Az asszonynál jobb, de átlag nőnél nem ...

2023. aug. 18. 09:40
 5/13 anonim ***** válasza:
13%
Nincs kőbevésve semmi, nem magyarországi történet, de hívtam magamhoz egy hölgyet, pici gömbölyded volt, kutyában intéztük, és nagyon felizgultam, nem durván, de azért mélyre benyomtam, erre elkezdett tiltakozni.. Ki is jöttem belőle, és elküldtem, csak erre meg elkezdett bömbölni, hogy így az ügynökségtől mivel korábban végeztünk kevesebb pénzt kap, nem érdekelt, tényleg nem durvulva nyomtam neki, csak mélyre, és kb azt akarta, hogy ezért még fizessek többet.
2023. aug. 18. 09:52
 6/13 anonim ***** válasza:
73%

Míg az asszony meh az átlag nő finnyázik

Addig én nem és még pénzt is keresek

Lehet itt a fejhez verni hogy kapcsolatra nem kellenék

1 nem is szeretnék

2 az átlag nők párjai fognak hozzám jönni

Szóval igen Nem vagyok jobb egy átlag nőnél de legalább engem nem csalnak meg és nem hazudnak bele s képembe

2023. aug. 18. 09:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Körülbelül két féle ember van, az egyiknek a legjobb az érzelmekkel teli testi kapcsolat, tehát a "párjával", a másiknak valószínűleg jobb egy prosti, mint egy alkalmi kapcsolat egy "átlagos" nővel, ezen a téren.
2023. aug. 18. 09:57
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Van nagyon igényes prosti aki úgy megcsinál, hogy mámorban vagy, meg van aki unottan megkérdezi, hogy mikor élvezel már el, még van 2 perced…
2023. aug. 18. 10:56
 9/13 anonim ***** válasza:
90%
Idegen helyen, idegen emberrel. időre szexelni? Aki csak azért áll szóba veled, mert pénzt fizetsz? Hát ez hangzik valami izgatónak.
2023. aug. 18. 11:21
 10/13 anonim ***** válasza:
59%

Lehet jobb is, lehet pocsékabb is

Prostikból és nem prostikból is van millió féle nő

Különböző szexuális adottságok, elvárások és lehetőségek, kinek éppen mi a jobb embere válogatja

2023. aug. 18. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!