Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is izgat ha a párotok mással táncol vagy flörtöl szórakozóhelyen?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy mást is izgat e ha a párja mással táncol vagy próbálják felszedni szórakozóhelyen. Esetleg a strandon megbámulják a fenekét vagy oda mennek hozzá. 35 vagyok a párom 30.2023. aug. 18. 08:17
11/18 anonim válasza:
en nemszeretek bulizni jarni vele, de ha baratnoivel megy, mondom hogy pasizhat nyugodtan
12/18 anonim válasza:
Annyira nem érdekel
"De Béla majd eszi szt amit a kvája főt neki "
13/18 anonim válasza:
Izgat, főleg amikor utána elmesélni, hogy miről fantáziált azzal a pasival.
14/18 anonim válasza:
Engem is izgat, egyszer a csajom be pálinkázott egyszer csak be feküdt unokatesom ölébe, és elkezdte gatyát keresztül simogatni a farkát, oda kellett mennem sajnos elhozni mert, felesége elég vas kalapos egy nő, de kiváncsi lettem volna meddig megye el, illetve elképzeltem egy céges buliba csinálja ezt és közben pár pasi elkezdi hátulról vetkoztetni és kenyzetetni…..
15/18 anonim válasza:
"felesége elég vas kalapos egy nő"
:D :D :D
16/18 anonim válasza:
Engem is izgat ha tovább is megy.
18/18 anonim válasza:
#17-es, téged abban mi izgat? Milyen izgultság lesz rajtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!