Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedik veletek a párotok szórakozóhelyen, rendezvényen?

Figyelt kérdés

Az én párom mostanában eléggé furán viselkedik velem, ezt vettem észre. Nem tudom, hogy ez így a normális, unja már, vagy másnál is így van-e ez?

Pl elmegyünk, találkozunk ott a haverjaival(akikkel szinte minden nap találkozik)aztán beszélget velük fiús dolgokról, én meg ugye csak állok ott mellette mint a dísz.Meg néha-néha ha észrevette,hogy unom, nyomott egy puszit. Az esett rosszul, hogy ilyenkor teljesen kihagy a beszélgetésből. Múltkor meg ott kezdték el beszélni, hogy ide vagy oda menjek szilveszterezni, erről meg sem kérdezett, pedig tavaly megegyeztünk, hogy együtt kell töltsük,mert akkor nem sikerült. Én úgy gondoltam, hogy ezt a párok közösen beszélik meg, legalábbis annyit megkérdeznek, hogy a másiknak lenne-e kedve? De ő ebből is teljesen kihagyott.

Olyankor alig szól hozzám, mindig mással beszél és hülyéskedik stb...

Azzal is tisztában vagyok, hogy nem lehetek mindig neki az első, hisz társaságban vagyunk, de azért ez nem túlzás kicsit? Néha-néha jutunk el így együtt szórakozni, amúgy meg a hétvégén a haverjaival van, tehát az nem lehetne kifogás,hogy keveset van velük és ezért csinálja ezt.

Szerintetek ezt én túlzom és reagálom túl?Veletek hogy viselkedik a párotok ilyen helyen? Mit szóltok ehhez? Nekem már kedvem sincs menni vele... 18L :/

2013. okt. 13. 16:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Te egy dísz vagy mellette.
2013. okt. 13. 16:09
 2/9 A kérdező kommentje:
menjenek szilveszterezni* bocsi rosszul írtam.
2013. okt. 13. 16:10
 3/9 anonim ***** válasza:
enyém is ilyen, amikor először vitt be a baráti társaságába, kb. 5perc után otthagyott :-)
2013. okt. 13. 16:20
 4/9 anonim ***** válasza:
nekünk közös a baráti társaságunk, így amikor összejön a banda, akkor mindenki ismer mindenkit, és senki nem érzi magát kellemetlenül.
2013. okt. 13. 16:20
 5/9 A kérdező kommentje:

Értem...

Hát, nekünk nem közös, sőt ha így vagyunk a téma sem.

Szóval nem tudom, nekem rossz így és inkább nem megyek vele.

Szerintetek sem így kéne viselkedjen?

2013. okt. 13. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg mindenképp, mert különben baj lesz...nàlunk ugyan ez volt, én szovà tettem.
2013. okt. 13. 16:27
 7/9 A kérdező kommentje:

Én is próbáltam neki elmondani, amikor nem mentem vele, és kérdezgette, hogy miért nem. Ahogy elkezdtem, lehurrogott, hogy mit akarok, ott van velem egész végig, senkihez se szóljon?

Igen, ott vagyok vele, mint egy utánfutó kiskutya. És amint mégegyszer próbáltam mondani neki, közbeszólt, hogy ne kezdjem megint.

2013. okt. 13. 16:31
 8/9 anonim ***** válasza:
ha van a barátainak is barátnője azokkal beszélgess...
2013. okt. 13. 17:04
 9/9 A kérdező kommentje:
nekik nincs... egynek sem. Velem sem barátkoznak.
2013. okt. 13. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!