Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen "viselkedésű" lányokhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen "viselkedésű" lányokhoz mennek oda a pasik szórakozóhelyen?

Figyelt kérdés
Félre értés ne essék, nem a könnyűvérű típusra gondolok, mert szerintem az a legkapósabb... Én egy huszonéves, szolid lány vagyok és nagyon szeretnék társat. Hogyan viselkedjek hogy megnyerő legyek?
2013. szept. 7. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát én nem vagyok könnyűvérű, de hozzám mindig odajönnek. Hosszú nadrágban és könyékig érő blúzokban szoktam menni bulizni, szóval még csak ledéren se szoktam öltözködni. Hozzám még akkor is odajönnek, ha csak a pultnál vagyok, szóval nem feltétlen viselkedés vagy öltözet kérdése.

Szerintem a tánc közbeni szemezés-mosolygás egyébként tuti dolog.

2013. szept. 7. 17:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Szórakozóhelyen ne akarj társat keresni, max farkat.
2013. szept. 7. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!