Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tagnap találkoztam egy lánnyal szórakozóhelyen, tipp? Többi lent
Tegnap buliban voltam, az unokatestvérem (aki velem korabeli lány) oda hívta hozzánk egy barátnőjét, aki télleg aranyos volt és jól is nézett ki.
Mindjárt bemutatkoztunk, puszi puszi és táncoltunk is egymás mellett úgy jó pár percet.. :D kb fél órát
Nem volt ezen kívul semmilyen "közeledés" köztünk, csak állítólag amikor elmentünk az unokatesóm még beszélt a lánnyal és üzente, hogy üdvözöl engem.
Nos, haza értem és bejelöltem facebookon, de még nem igazolt vissza, mobilról fent volt 4 órája, de valószínű, hogy nem jelezte neki, hogy bejelöltem, vagy csak nem jöttem be neki és nem igazol vissza?
Ránézésre nagyon aranyos lány, mindenképp szeretnék vele megismerkedni. Valami tipp, ötlet?
(2 évig párkapcsban éltem, egy ideig nem akartam senkit, de ez a lány nagyon megfogott ^^)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!