Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néhány tipp? Hogyan csináljam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány tipp? Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Elég jól megvagyunk a barátommal, ha otthon vagyunk, de azokon a napokon, amikor nem tudunk találkozni rendszeresek a viták, telefonon, nem érzem, hogy szeretne, hiányoznék neki, vagy fontos vagyok, persze ő ezt cáfolja. Be kell ismerjem, én is hajlamos vagyok a bolhából elefántot csinálni. Úgy döntöttem holnaptól egy-két hétig figyelni fogom magamat is őt is, miből, milyen helyzetekből jöhetnék rá, hogy tényleg annyira szeret-e amennyire mondja? Hogyan teszteljem esetleg?
2013. ápr. 16. 23:53
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Ne taktikázz, ne csináld ezt! A tesztelgetés, manipulálás nem jó semmire. Engedd el magad, és legyél őszinte, és önmagad. Ha valóban így teszel, azt meg fogja érezni, és nagy valószínűséggel ő is így fog tenni, és akkor érezni fogod, hogy szeret-e vagy sem.
2013. ápr. 16. 23:56
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Gyerekes dolog taktikázni.Nagyobb zűrzavart csinálsz ezzel,mint kellene.
2013. ápr. 16. 23:58
 3/9 anonim ***** válasza:

szerintem felejtsd el azt hogy tesztelgetni..

nálunk nem jött be, párom pont ilyen mint amit írtál vagy legalábbis nagyon hasonló

rengeteget vitáztunk mostanában :/ :S

a teszt helyett pedig: figyeld meg hogy szeret-e még téged, ill. veled marad-e? a sok vita, veszekedés, bolha->elefántod ellenére is

:)

2013. ápr. 16. 23:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Na jó... Akkor ne gondoljunk konkrét taktikázásokra. De miből figyelhetném meg, hogy szeret-e? Mert a sok gyanakvástól az érzések csalnak.
2013. ápr. 17. 00:00
 5/9 anonim ***** válasza:

a gyanakvások és félelmek szabadon eresztése csak mérgezni tudja a kapcsolatotokat, a vbarátodat is mérgezheted ezzel s a szerelmét irántad

bizalom kell, nem taktika meg tesztelgetés..

2013. ápr. 17. 00:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Azokon a napokon NE kommunikáljatok egyáltalán amikor nem tudtok találkozni.Lehet ez furcsán hangzik de hidd el jobban jártok

Teljesen más ha élőben beszélgetnek egymással az emberek.Sokszor előfordult hogy félreértések miatt vesztem össze nem csak az exekkel hanem más emberekkel is msn-en meg a többi idióta helyen.Élőben legalább megtudod ölelni a pasidat vagy bevethető a békeszex misszió is de interneten vagy telefonon csak egyre durvább viták alakulnak ki amik tönkre tehetik a kapcsolatot

2013. ápr. 17. 00:04
 7/9 anonim ***** válasza:
# 6-osnak teljesen igaza van, és is megtapasztaltam már ezeket.
2013. ápr. 17. 00:05
 8/9 anonim ***** válasza:

a telefon meg a közösségi oldal, esetleg chat is rossz hatást okoz, csak még nagyobb vitákat

3.+5. voltam

2013. ápr. 17. 00:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Onnan tudod, hogy szeret, ahogy viselkedik Veled! A gondoskodásból, az odafigyelésből, ahogy rád néz, lesi minden kívánságod, amikor találkoztok elmondja, hogy mennyire hiányoztál neki, ha van szabadideje Veled szeretné tölteni, amikor ideje engedi együtt vagytok, közös programokat szervez (nem csak otthon ülés és tv), kapsz tőle aranyos ki sms-eket, amikből tudod, hogy rád gondol. Szerintem ez a szeretet:) A felsoroltakból hányra tudod azt mondani, hogy ezt kapod tőle?
2013. ápr. 17. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!