Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami tipp! Hogyan csináljam?

Valami tipp! Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnátok segíteni hogy a szilveszteri malacot egészbe hogy süssem meg?? Miyen fűszerek kellenek hozzá! hallottam hogy sörrel vagy borral kéne locsolgatni! Még sosem sütöttem! vAlaki aki ebbe zseni tudna nekem segíteni? Előre is köszönöm! :)
2010. dec. 30. 14:41
 1/3 anonim válasza:
2010. dec. 30. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Boldog Ujévet!! :)
2010. dec. 30. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Belül kend meg sóval és magyaros fűszerkeverékkel. Tegyél a belsejébe egy pezsgős üveget, majd fülét, farkát csomagold alufóliába. Bőrét ne érje só, azt a sütés ideje alatt többször kend át sörbe áztatott szalonnával. 170 fokon kb. 4 órát süsd. Ha a lapockánál késsel megszúrod és nem véres, akkor már jó.
2010. dec. 30. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!