Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sexkapcsolatba ez belefer?
Figyelt kérdés
Ha a ferfi megsimogatja az arcom, homlokon csokol?2023. aug. 15. 23:06
12/18 anonim válasza:
Simán belefér. Nekem is volt egy lány, aki mindig simogatott, meg puszilgatott.
13/18 anonim válasza:
Persze hogy belefér, sőt! F 45
14/18 A kérdező kommentje:
Homlok csokot irtam nem a sima csokot 😅
2023. aug. 19. 10:59
15/18 anonim válasza:
Persze. Minden belefér amit mind a ketten élveztek.
16/18 anonim válasza:
A "sima csók" sokkal több érzést, érzelmet képes kifejezni, mintha valaki homlokon csókol valakit.
És igen, nekem is vannak olyan szexpartnereim, akikkel kifejezetten szeretek csókolózni, és vannak olyanok is, akikkel csak a csókolózás nélküli testiség jöhet szóba, ergo, ez mindig a partnerektől függ, hogy mi fér bele a szexkapcsolatukba, és mi nem.
17/18 anonim válasza:
#11 Nem mindenkinél, ls nem minden szexpartnerrel...😉
18/18 anonim válasza:
A feneked csokolja, az is belefer..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!