Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy egy sexkapcsolat mikor fordul át kicsit komolyabbra?
Sokan mondták, hogy amit én figyelmességnek gondolok, hogy az csak azért van, hogy legyen sex meg azért kedves és azért csinál mindent a másik fél.
De így ugye bármire rá lehet mondani, hogy csak azért csinálja mert....
Szoval akkor honnan lehet tudni, hogy mi a szitu? Főleg, hogy ha nincs megbeszélve semmi konkrét, hogy csak sex és más semmi hanem csak haladunk az árral szituáció van.
A sexen kívül persze csinálunk mást is.
Tehát nem mindig csak sex van.
Gondolom te vagy a nő
Onnan tudod hogyha rákérdezel, mert hajlamos vagy többet belelátni, akkor lelép a pasi. És megvan a válasz ő nem lát bele többet,mert akkor kapcsolatban lennétek.
#3 na ez az, hogy pont emiatt nem merem megkérdezni mert nekem (ha ez egy sexkapcsolat akkor) a sexkapcsolat is ugyan úgy megfelel mint a párkapcsolat.
Csak azért mégis másképp viselkedik az ember mindkettőben.
Elég gyakran elvárás a csak úgy puszi, mindig szóvá teszi ha elmarad, illetve hogy minden érzésemről, gondolatomról számoljak be neki mert érdekli állítólag minden ami velem kapcsolatos. Én viszont nem tudom, hogy ez most milyen kapcsolat is és hát egy sexkapcsolatba én nem tudom annyira elengedni magam, hogy ilyenekről beszélgessek akárkivel, de egy párkapcsolatban ezek fontos dolgok, hogy beszéljünk mindenről és máshogy is állnék hozzá, de így hogy nem tudom pontosan mivan így eléggé kicsapongónak láthatja a hangulatom mert hol válaszolok az ilyenekre hol nem.
Talán amíg nem kezditek el kisajátítani a másikat, az lehet egy határ,
Egymás mellett találkoztok mással is?
Hetente mennyi időt vagytok együtt?
Ismeritek egymás családját?
Én nem találkozok senki mással és tudtommal ő se, amikor csak tudunk talizunk de az kb. heti 2-3 alkalom de néha több is.
Ő ismeri az én családomat illetve én már találkoztam az anyukájával, de ez nem ilyen szándékos mutassuk be egymást a szüleinknek mert ők erről, hogy mi bárhogyan is együtt vagyunk nem tudnak.
Nem tom, hogy kisajátít e magának de ha megyek valahova rogton jon a kerdes hogy kivel en sose kerdezem meg hogy kivel megy barhova is. Illetve mar a legelejen kozolte velem hogy ne kuldjek kepet masnak csak neki, mert nem szeret osztozkodni.
A sok 100-as zöld pontból láthatod, hogy jó válaszokat kaptál.
A Te válaszaidból azt veszem ki, hogy köztetek rövidesen kialakul egy másfajta - nemesebb - kapcsolat.
Hogy miből következtetek? Ahogy írsz az iránta érzett érzéseidről pl.: "...nem mindig csak sex van...", vagy: "...#3 na ez az, hogy pont emiatt nem merem megkérdezni mert...", vagy: "Én nem találkozok senki mással és tudtommal ő se...", valamint a #7 alatt küldött üzeneted utolsó bekezdése, amiből kiemelem, hogy érdekli őt, hogy kivel találkozol, vlamint, hogy másnak ne küldj képet magadról. Szerintem ez már a kisajátítás előjele, de arról is alaposan győződj meg, hogy egészségtelenül nem féltékeny-e már most is. Idővel ezt majd megérzed.
Szerintem éreztesd vele (simogatással, kedves szóval, tehát viselkedéssel), hogy kedveled őt. Ha megfutamodik (nem gondolom), akkor ne sajnáld, menjen, Te pedig keress magadnak egy férjnek valót, aki nem csak "azért" szeret, hanem a jellemedért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!