Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok akik pótvizsgára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akik pótvizsgára kerültetek, próbáltatok szexuális dologgal hatni a tanárra?

Figyelt kérdés
Szopás, szex?

2023. aug. 15. 09:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
52%

20. Igen, eléggé szemét dolog ez.

Nekem is, mint nő, mivel én sosem tudtam idáig lealacsonyodni.

Mondjuk voltak tanárok akik nem bírtak, de ők nők voltak és az általánosban volt. Megbélyegeztek, hogy szétszórt vagyok, stb.

Most meg mindenki azt mondja, egyetemre kellett volna mennem, de sajnos nem volt a családnak erre pénze. Ilyen is létezik..

2023. aug. 16. 14:23
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó igen van ilyen is sajnos.

És nem állítom, hogy mindem nő ilyen, de tudom, hogy vannak ilyen nők.

Engem sem támogattak soha a szülők, de tudom, hogy ez nem vígasztal.

2023. aug. 16. 14:36
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

22.

Engem nem tudott volna, anyukám nagyon rosszul keresett, apám meg születésem óta leszar. Így maradt ez.

De nem baj, a tudat hogy van ész a buksimban, vigasztal. :)

2023. aug. 16. 15:46
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Az èn szüleim is mindig azt mondtàk, hogy nem tudnak segìteni. Nyaralàsra meg amire akartak mindig volt pènzük..
2023. aug. 16. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!