Mi történik ha lebetegszem pótvizsgára?
Figyelt kérdés
Osztályozóm van, és egy pótvizsgám, mert a 2 jegy mind egyes volt.
Hihetetlenül szarul érzem magam, forog a világ, hánytam, nem bírok elaludni, úgy érzem elájulok.
Nem stressz ez, mert készültem.
Mi lesz? Automata bukás?
Holnapután folytatódna, oda nem tudnák átrakni? Nagyon aggódom.
2022. aug. 23. 02:24
1/6 anonim válasza:
Mindenképpen menj el. Ott látják, milyen állapotban vagy, és megmondják, mi a teendő. Amúgy, lehet, hogy ez pánik, és ott elmúlik. Nyugi.
2/6 anonim válasza:
Ne aggódj. A hatályos rendelet szerint ha a tanuló neki fel nem róható ok miatt nem jelenik meg a vizsgán, akkor az iskola köteles pótló vizsgára lehetőséget biztosítani. Itt a link:
4/6 A kérdező kommentje:
Bementem, átmentem.
Igaz az agyam kicsit nulla volt, de a kettes mindenből meglett. Viszont suli első hetét otthonülve kezdem meg betegen.
2022. aug. 31. 00:18
5/6 anonim válasza:
Szuper, pihend ki magad és jobbulást!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm<3
2022. aug. 31. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!