Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik pótvizsgára kerültetek, próbáltatok szexuális dologgal hatni a tanárra?
12,13
Ezen az oldalon kevés a nő. Itt meg végképp, főleg hogy egy nő nem ír ilyeneket..
15.
Én név nélkül és névvel is megmondom, sosem tennék ilyet. ☝🏼
1 a több milliòbòl.
Ettől mèg be tudod ismerni, hogy vannak ilyen nők? Annak ellenère, hogy te nem ilyen vagy ès nem ismersz ilyen nőt.
17. Nyilván, persze.
De az én lelkiismeretem tiszta. Főleg hogy párom van. :)
19-es nincs ebben semmi???
Tegyük fel, hogy te kő keményen készülnél egy vizsgára és tudnád, hogy a női csoporttásad jóval kevesebbet tud mint te. Ennek ellenére ő át menne mert leszopta a tanárt téged meg meghúznának. Nem éreznéd igazságtalannak? Pláne, hogy a nő utána kifelé azt mutatná, hogy az eszének köszönheti.
Én biztos nem mondanám azt, hogy ez normális. Bár Magyarországon a korrupció alap, ha becsületes vagy majdhogynem unalmas vagy sok ember szemébe.
Ismertem egy lányt aki lefeküdt a tanárával a főiskolán. Mikor át vette a diplomáját akkor el sírta magát, mert eszébe jutott, hogy csak ezért kapta meg. Aztán ott nyugtatgatta a tanár aki megdugta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!