Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak,ti igénylitek/szeretit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,ti igénylitek/szeretitek az előjátékot vagy egyből a lényegre tértek? Ha van előjáték csak a csaj miatt?

Figyelt kérdés
2023. aug. 13. 22:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én igénylem, szeretem felvezetni a dolgot és nem egyből neki esni. Jó érzés felfedezni a másik testét minden alkalommal.
2023. aug. 13. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Szeretem, de érzem, hogy mikor van, hogy én már csinálnám rendesen, de még kell a lány miatt.
2023. aug. 13. 22:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Szeretem simogatni, puszilgatni a lányt szex elött! Szeretek vele játszadozni, cicázni, hogy ráhangolódjon!
2023. aug. 13. 22:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy van előjáték. Van hogy jobban élvezem mint magát a dugást.
2023. aug. 13. 23:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen igénylem mert ez hozzátartozik a minőségi jó szexhez.
2023. aug. 14. 06:50
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem az előjátekot, igénylem is. Kell az ellazulashoz és a ráhangolódáshoz.
2023. aug. 14. 08:17
 7/11 Silverfox30 ***** válasza:
100%
Igénylem. Sőt nálam fontos. Megimádom a puncit hosszasan nyalni. Sajnos nehéz dolgom van, mert hamar elélvez ígyhát oda kell figyeljek!
2023. aug. 14. 09:13
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ , milyen állapotban helyzetben vagyunk , volt hogy anyóst látogattuk hirtelen áthívták 5 percre a szomszédba megmutatni mit hozott a futár. Ekkor közölte a bnőm teljesen nedves , rám ugrott a csaj markolásztuk egymást . Miniszoknyában volt félrehúzta a tangát keményen meglovagolt és a hasára verte , zsebkendőkkel letörölte . Amikor nálunk voltunk behivott a wcbe hogy nincs papír , bementem , volt , pisilés közben gyorsan leszivott . Ezek vad akciók, van amikor közös zuhanyzással indítunk megtrimmelem a fanszőrzetét utána kinyalom franciázunk stb órákig nyomatékolunk . Változó .
2023. aug. 14. 09:51
 9/11 anonim ***** válasza:
89%
Igénylem és nagyon kiábrándító amikor a partner úgy áll hozzá, hogy azt hiszi a farkamon kívül nincs erogén zónám. Értem, hogy bejön nekik de nem csak abból állok.
2023. aug. 14. 10:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem főleg adni, és kapni is, jó hosszan, húzni a másikat, egy érzéki masszázst adni, esetleg kapni...
2023. aug. 14. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!