Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A "kissé csúnya" Nők tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "kissé csúnya" Nők tényleg jobban kivannak éhezve a szexre?

Figyelt kérdés

Nem akartam rondát írni,mert nem akarok megsérteni senkit.

Legyen kevésbé szép...

Köszönöm az értelmes hozzászólásokat. 🙂

2023. aug. 12. 12:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
85%

Ronda vagyok

Nem vagyok kiéhezve

Lyuk van alattam is

Hátulról csináljuk h nehogy elmenjen az ihlet

Van aki rám is rám fanyalodtok ha nincs jobb

2023. aug. 12. 14:53
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

#19 férfiként mondom, hogy nem kell jóképűnek lenni, hogy a 16#os amit írt azt kihozd egy nőből. Tapasztalatból mondom. Nem vagyok én se Brad Pitt, nem vagyok csúnya sem, testre se vagyok egy focista, de rossz testem sincs, de kondizgatok, viszont a nőnek az kell, hogy érezze, hogy nő és megbízhat benned, hogy érezze megbecsülöd és tiszteled és érezteted vele, hogy fontos a számodra. Komolyan tapasztalatból mondom, voltam olyan csajjal, aki elmondása szerint nem vágyik a szexre végképp (mint ha aszex lett volna) nem tetszettem neki különösebben, de ő nekem nagyon, mivel nem vagyok egy vadászós típus, így nem erőltettem vele azt, hogy ágyba vigyem minél előbb, 1-2 hónap beszélgetés után kezdtem kérdezgetni a szexről, mivel nem akart szexelni, nem is vágyott rá és az exe annyira tönkre tette az önbecsülését, hogy rendesen ideges lett ha elkezdtem a szex témát és terelt. Mivel kicsit szubosabb beállítottságú vagyok így úgy közelítettem meg a dolgot, hogy csak kényeztetném kicsit, óvatosan puhatoloztam nála, aztán 3-4 hónap után bevallotta, hogy egy kicsit megszeretett, én is így voltam vele, de nem túlzóan. Aztán felvetettem, hogy talizhatnank és ugye megtörtént az, hogy kényeztettem úgy ahogy ő akarta, fura volt neki, hogy semmit nem kell csinálnia, nincs elvárás, nincs erőszakosság, nincs az amit ő akar. Aztán másnap már szexeltunk is. Amikor elmentem tőle, mert ugye hozzá mentem, kicsit messzebb lakik, akkor megköszönte azt az odafigyelést amit kapott tőlem, aztán már megnyílt jobban és jobban, aztán egy hét után szinte már könyörgött, hogy menjek hozzá és a masodik alkalommal mikor odamentem az egész napokat vegig szexeltuk, szinte mást nem is csináltunk, de akkor is úgy ahogy ő akarta és örül és imádja a szexet. Alig várta, hogy elkezdjem simizni megérinteni, bármilyen testi kontaktust kezdeni vele.

Szóval nem, nem a kocka has Brad Pitt kinezet kell, elég ha csak igazi férfi vagy és törődsz a nővel, nem csak magaddal. Nem azt mondom, hogy hú de isten király pasi vagyok, mert nagyon messze vagyok tőle.

És mielőtt bárki esti mesézne, ez tényleg megtörtént eset, persze ehez nagyon kellett az, hogy tényleg tetszen és vonzzon. Csak hát ugye szép csaj, jó pasit választott, aki ugye kemény erős, mert hát az milyen jó, hogy ha beszól valaki, akkor nem a csajnak kell megvédenie. Csak akitől nem áll messze az erőszakosság attól a szerettei felé sem áll messze és kijönnek a viták alatt. Tisztelet a kivételnek.

2023. aug. 12. 15:09
 23/28 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező #19-re.

Nem tudom ki hogy van ezzel, de szerintem lehet érezni egy nőn hogyan viszonyul valakihez.

Például: Mész az utcán és jön szemben veled egy nő.

Ha ránézel és nem fogadja a tekinteted, akkor vagy nem érdekled vagy félős. Ha félős és lefelé néz, de mosolyog, akkor bejössz neki. Amennyiben szemez, akkor érdekled. Ha viszont egyéb jeleket is ad, úgy több is lehet nála. A testbeszéd sok mindent elárul.

Ha a bankos hölgy mosolyog rád és ujjait oda érinti a tiédhez, akkor tuti bejössz neki. Amennyiben egyéb jelzéseket (testbeszéd) is ad, akkor több is lehetne. Sok nő ugyanúgy vadászik a férfiakra, csak van aki diszkrétebb.

Akadt olyan 50-es nő aki nem volt nagyon szép, de rendes és szexi volt.

Sok órányi beszélgetés után, nyíltan megmondta simán szexelne velem.

Előtte a testbeszéde is árulkodott és tudtam bejövük neki. Lehet azt érezni, ha egy nő beindult tőled.

Nem hinném, hogy többet képzelsz bele a hölggyel kapcsolatban.

Ha legközelebb átadsz neki egy levele és ráteszed a kezedet a kezére, szemébe nézel és megköszönöd.

A reakciója úgy is mindent elárul.

Persze, ha nem szeretnél tőle semmit, akkor ne biztasd, nem lenne tisztességes.

2023. aug. 12. 16:40
 24/28 anonim ***** válasza:
55%
Van ez a legenda hogy kompenzálni akarnak
2023. aug. 12. 17:38
 25/28 anonim ***** válasza:
Mi számít csúnyának
2023. aug. 12. 20:30
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

16. Én jó szex mellett masztiztam napi 2-3x, volt néha hogy felváltotta mostanában a hobbim vagy ha nem éreztem magam ott 100%-osan jól. (Pici felfazas)

De egyébként én is ilyen vagyok, de én nem bírom ki maszti nélkül, sajnos a szexben is nagy a libidóm, mondjuk most egy picit csökkent.

De szerintem ez nem külső függvénye. Én mindig ilyen voltam.

Ugyan nem vagyok csúnya, de nincs tökéletes alkatom, nem vagyok nádszál vékony.

2023. aug. 12. 20:34
 27/28 anonim ***** válasza:

22. Végre egy tényleg őszinte és értelmes férfi válasz.

Na pont erről beszélek, amikor azt mondom hogy oké hogy férfiak szerint minden nő felszínes, de nem.

Pont ezt keressük, bár én örülök ha a férfi irányít engem. Mutatja merre haladjunk, stb.

26 voltam

23/N

2023. aug. 12. 20:36
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
9- es....na megjött a fogykós kis kamasz gyerek aki kiszolgáltatja saját magát és gondolatait.. és engedi hogy agymossa a jelen társadalom divathóbortja... incelezés.. meg miegymás. egyrészt Magyarország van :D használd a szájbatekert saját nyelved.. másrészt minek vagy itt.. a levegőt rontani. Arra szánj időt ami kedves a számodra. (egyszerűen únom az ilyen embereket.. fél amerikai.. tiktokon érlelt másokat incelnek nevező idiotákat)
2023. aug. 12. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!