Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Swinger klubba szoktak egyedüllálló nők járni? Nagyon ciki lenne elmenni, főleg egy nem túl vonzó nőnek?
Figyelt kérdés
Aki volt már/szokott járni, mit tapasztalt -járnak oda egyedülálló nők, meg csúnyák, kövérek, öregek stb.? Ha igen, mi a véleményetek ezekről?2023. júl. 13. 21:44
1/36 anonim válasza:
Igen, néha vannak egyedülálló hölgyek is. Az meg mit jelent, hogy "nem túl vonzó"? Fodrász, smink, szexi ruci, és már vonzó is vagy!
2/36 anonim válasza:
Szoktak, nem ciki talàlsz partnert az biztos...
3/36 anonim válasza:
Majd itt jelentkeznek tömegével, hogy szívesen elkísérnek! Beállhatok a sorba?
4/36 anonim válasza:
Ha lenne ott egy kövérebb nagydarab nő én mindenképpen ki akarnám őt próbálni, de legalább annyira, hogy ráül az arcomra, ha már szexelni mondjuk nem akarna,.
5/36 anonim válasza:
Nem ciki. Nem élünk már a középkorban. Menj nyugodtan!
6/36 anonim válasza:
Ha gondolod elvállalom a biztoságiőröd szerepét.
7/36 anonim válasza:
Kérdező! Ennyire ki vagy éhezve vagy van amit kipróbálnál?
8/36 anonim válasza:
Kapsz faxt mellè trippert szifiliszt
9/36 anonim válasza:
Volt ismerős csaj, aki járt egyedül swinger klubban.
Ő sem volt az a kimondott szépségideál, de az, hogy kinek mi a vonzó, az nagyon változó. Szóval menj nyugodtan és érezd jól magad!
10/36 anonim válasza:
Szerintem menj nyugodtan. En sem nezek ki jol, es voltam már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!