Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Swinger klubba szoktak egyedüllálló nők járni? Nagyon ciki lenne elmenni, főleg egy nem túl vonzó nőnek?
Simán menj le!
Mások is járnak így, nyugi.
Igen, szoktak járni szóló nők is. Kánaán :) Biztonságos (nem kell idegenhez felmenned, sem beengedned idegent, vannak ott mások is), diszkrét (akkor és ott találkozol a pasival, rajtatok múlik cseréltek-e utána elérhetőséget), minden feltétel adott. Ja és 100% kamumentes :)
Te döntöd el mit szeretnél, csak bulizni, társalogni, jól érezni magad, vagy csak 1:1-ben lenni valakivel, vagy - ha ahhoz van kedved - belevetni magad a legnagyobb gangbang közepébe is akár. Lesznek kérőid nyugi.
Tanács: óvakodj a kísérőjeltektől! Csak olyannal menj akiben 100% megbízol (1-2 "apróságot" el szoktak hallgatni a netes kísérőjelöltek...).
Én szoktam járni egyedül több helyre is, mert izgat, ha sok ismeretlen férfi használ egyszerre. Én sem vagyok bombanő típus, átlagosnak mondanám magam szépségre és alkatra is, de sose volt gondom, a smink, ruci sokat dob, meg inkább az számít, hogy mennyire vagy bevállalós. Amúgy meg van mindenféle ember :)
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!