Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesègem mondta nekem hogy a barátnője kèrdezgeti tőle hogy nekem nagy a szerszámom ès hogy látja hogy perverz vagyok ès hogy el tud e èlvezni tőle a párom mièrt kèrdezheti?
Figyelt kérdés
Van 2 gyerekőnk ès a csajnak is van fèrje ès 1 gyereke ès èszre vettem már hogy begyövök neki szerintetek kihasználjam az alkalmat beszèljek vele? Jah ès a párja nem tugya ki elègiteni mert nagyon kicsi a szerszámja ezt a nő mondta a felesègemnek.2023. aug. 10. 21:57
11/18 anonim válasza:
"9. És még le sem esik neki mire készül.. xD"
Szerintem gyanítja csak megerősítésre vár
Valahogy nyilvánvalónak tűnnek a feleség (és barátnője) szándékai
De ezt nem nekünk kell tudnunk, hanem puruttyafalva büszke perverz lakóinak
12/18 anonim válasza:
A maltofer más mint a többi vas. Evés közben is beveheted és tudsz sz@rni is tőle.
13/18 anonim válasza:
Legyen merszed, tedd be, hegyezd meg rendesen. Beteszed, reszeled, S nem lesz rest, tejed lesz kevesebb.
14/18 anonim válasza:
Egyszerű:
Ha, ez tényleg így van, akkor, ha nagy farkad van akkor megdugatná magát veled egyszer minimum.
15/18 anonim válasza:
Attó, hogy esetleg rád van indúva egy nő, mindenképp meg kő baszni ugye? Főleg mivel a párod barinője. Üresfejű barátom, mindenképpen gumival csináld, ne szaporogggy.
16/18 anonim válasza:
Nekem nagyobb, szóval ide vele és így a családi béke is szent marad 😄
17/18 anonim válasza:
Kurellózd mekk a csajt. Hagy rotyogjon a bullája!
18/18 anonim válasza:
Ha a vonzalom kölcsönös, azaz neked is bejön a csaj, akkor nyugodtan segíthetsz neki. A feleségeddel amúgy beszéltél erről? Őt nem zavarná, ha összejönnél a barátnőjével is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!