Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg Prostira hasonlitottam ezzel a külsővel ?
A Barátnőmtől kaptam meg ezt a jelzőt miszerint : ” Ezzel az öltözködéssel éjszaka csak ki kéne állnod a sarokra és jönnenek a kuncsaftok ” nagyon besértődtem , nem is beszéltünk azóta , ez a kép aznap este készült rólam (filterért bocsi) [link] plusz magassarkú volt rajtam
valóban az utcán ebben prostinak látszottam ?
Ez lopott kép😃.
Láttam már, az is beugrik majd, ki ez😃
Őszintén csibém .
Szerinted milyen ruhába vannak a prostik?
Csak menj fel a Rosszlányokra
Nézz szét elvesznél köztük
Bár tényleg nagyon csinos vagy rengeteg vendéged lenne még sok pénz
Bár ahogy elnézlek anyagiakban nem szűkölködsz
Figyelj, szerintem egyáltalán nem voltál prostis. (Mondjuk nem eddig csak autóból láttam őket, elég szánalmasak szóval nem szoktam nézni őket, de bőven messze voltál azoktól)
Aki miatt mondhatta az a szimpla irigység, mert valószínűleg jobban nézel ki, mint a barátnőd. Egy buliba szerintem belefér így öltözni, viszont azzal számolj, hogy biztos próbálkoztam volna, hogy legalább egy piára meghívhassalak :D De hát amilyen kicsi a világ, még össze is futhatunk.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!