Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szakított velem, 21 éves és szeretné kipróbálni a szexet másokkal is, addig én is azt csinálok amit akarok, és majd egy éven belül összejöhetünk újra. Ti ilyenbe belemennétek?
Nézd, nem látunk a fejébe. Ezért amit írok, messze nem biztos.
Ha az egyik partnerével nem csak kémia, hanem érzelmek is kötik és mondjuk ti nem beszéltek, akkor a kapcsolatotok elhidegül, majd idővel elbizonytalanodik a veled kapcsolatos érzelmeiben.
Kérdés: miért van veled? Szeret vagy kimondottan pénzért van veled? Ha utóbbi, akkor viszont garantáltan vissza fog menni hozzád. Ha előbbi, akkor könnyen meginog a kötelék.
Nem mennék bele, ha le akarja zárni, akkor csinálja rendesen.
Ez az egy év múlva folytatjuk mellébeszélés és nekem olyan érzésem lenne tőle, hogy rendben... kimegy a húspiacra, "befalatozik", aztán ha nem talált tőlem jobbat akkor visszajönne, hogy legyen egy biztos opciója és ne maradjon egyedül a használt árú polcon.
Legyen több tartásod, önbizalmad és határozottságod, hogy egy ilyen ajánlatot elfogadj.
Ha nagyon kötődsz hozzá érzelmileg persze megvisel, ha el kell engedni a lányt, de ha már előállt ezzel az ötletével, akkor legalább csak kibújt a szög a zsákból, hogy nem gondolta komolyan ezt a kapcsolatot veled. Nem ér annyit, hogy hosszú távra tervezz vele szerintem.
Engedd el, élje ki magát, te meg nyugodtan keress mást, mert ebben az egy év múlva találkozunk bohózatban csak te vagy lealacsonyítva, akár szándékosan, akár nem a lány részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!