Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van értelme komoly kapcsolatnak kis farokkal?
13 centisem van és Nemrég először lefeküdtem a barátnőmmel, közben többször mondta hogy tegyem be mélyebbre, de már így is tövig bent volt.
Ezt így van értelme tovább folytatni?
Ez pontosan így van, annyi, hogy nem minden pózban dugod tövig a csajnak, így elbírják a 16-17cm-es farkat is.
Nekem 15cm (igaz vastag 4,5cm) és szinte minden csaj vonyít és kiabál, hogy hú, de mély vagy, ha missziben felhajtom a lábaikat és keményen, tövig dugom nekik.
Hány évesek vagytok?
Ezzel a csajjal nem biztos hogy van értelme de beszéljétek meg.
Ha nem megy, keresni kell mást.
Egész egyszerűen nem tudom felfogni, hogy olyan kva nagy különbség lehet egy 13 centis meg egy 17 centis fsz közt érzetre, hogy ebből folyton ekkora problémát kelljen csinálni. (És most mindenki vegyen elő egy normál ceruzaelemet, és nézze meg: 4,5 centi az elem hossza a kiemelkedő pozitív pólus nélkül. ) Közben vastagságban meg néhány milliméter is hatalmas különbség lehet érzetre.
Kérdező: alap, hogy ha mélyebben szeretne érezni a partnered, akkor fel a lábait a válladra, a füled mellé, és adj neki!
Igen, igaz, most így belegondolva, úgy is jó, lehet adni úgy is neki a max méretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!