Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire értetek egyet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire értetek egyet a kapcsolaton kívüli szexszel?

Figyelt kérdés
Vagy máshogy fogalmazva a csak szexen alapuló kapcsolattal (legyen az egy vagy több alkalom).

2023. aug. 9. 08:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Jó lenne, de gyakorlatban nem tudom hogy lehetne megvalósítani. A kapcsolatunkat nem adnám semmiért, de a szex az lassan nincs is. F
2023. aug. 9. 10:48
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

Jobban szeretem kapcsolaton belül megélni az ilyen örömöket. De nem ítélkezem más ember döntései felett.

F53

2023. aug. 9. 10:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Ma már hót mindegy. Alapvetően nem értek egyet vele, de kis % az én véleményem egy változáshoz.
2023. aug. 9. 18:19
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
Több mint rendben van. Úgysem tudom elképzelni azt, hogy utána ne fejlődjön tovább.. emberek összejárnak, átadják magukat teljesen, egyre szimpatikusabb lesz a másik (ha már testre jó..sőt, csak szexre különösen jó külleműeket választanak), úgyhogy ennek egyenes útja egy sokkal komolyabb dolog.
2023. aug. 10. 12:23
 15/15 Senior Séf ***** válasza:
7%
Fiatal koromban a ménkűt se érdekelte, csak luk legyen. Kb 40 lehettem, amikor észrevettem, hogy az érzelem nélküli ölelkezés csak kiürít testileg-lelkileg, míg ha az imádott párommal szeretkezem, feltöltődök. Úgy érzem, egy hegyet el tudnék tolni. Azóta nem szorgalmazok semmiféle kalandot. Olyan lenne, mint zacskós levest enni svédasztal mellett.
2023. aug. 10. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!