Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire értetek egyet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire értetek egyet a kapcsolaton kívüli szexszel?

Figyelt kérdés
Vagy máshogy fogalmazva a csak szexen alapuló kapcsolattal (legyen az egy vagy több alkalom).

2023. aug. 9. 08:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%

Olyanba vagyok.

Elég most

2023. aug. 9. 08:46
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Nimcs vele gond, aki erre vágyik az csinálja. Senkinek semmi köze hozzá.
2023. aug. 9. 08:54
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen rendben van. Nem mindenki alkalmas párkapcsolatra. Nem mindenkinek van ideje egy kapcsolatra. Ezer oka lehet valakinek erre.
2023. aug. 9. 09:04
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
Jah gut
2023. aug. 9. 09:45
 5/15 anonim ***** válasza:
19%

Általában ebben a nők sérülnek. Azért mennek bele, mert erre kaphatják meg a legminőségibb férfiakat (akiket a legjobban szeretnének komoly kapcsolatra). Reménykednek, hogy ha a férfit nagyon kiszolgálják, az majd beléjük szeret, komolyabb tervei lesznek vele.

Férfiak meg jellemzően azért lenézik az ilyen nőiket, csak ha kultúráltak, akkor ebből semmit sem éreztetnek.

Ha 40 körüli elvált gyerekes nőként kezdi el ezt valaki, akkor ez számára nem olyan rossz opció, mert bénább férfiak is csak hazudják neki a komoly megbecsültséget, aztán csak pár évig vannak el velük, ez alatt sem sok élményt nyújtanak.

Ha viszont fiatal nő kap rá, akkor később esélye sem lesz komoly kapcsolatra.

2023. aug. 9. 09:48
 6/15 anonim ***** válasza:
52%

Én a haverjaimmal szexelek. Az kapcsolatnak számít?

22L

2023. aug. 9. 09:53
 7/15 anonim ***** válasza:
67%

Ha análba akkor nem számít.

Amúgy igen

2023. aug. 9. 10:02
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen rendben van, van is ilyenre partnerem.
2023. aug. 9. 10:06
 9/15 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon... nagyon.

46F

2023. aug. 9. 10:20
 10/15 anonim ***** válasza:
93%

Mivel otthon kettő éve nincsen szex ezért kénytelen vagyok szex partnert keresni most épp kereső fázisba vagyok

Nehéz döntés volt Dám nem élhetek apácaként

2023. aug. 9. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!