Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire értetek egyet a kapcsolaton kívüli szexszel?
Általában ebben a nők sérülnek. Azért mennek bele, mert erre kaphatják meg a legminőségibb férfiakat (akiket a legjobban szeretnének komoly kapcsolatra). Reménykednek, hogy ha a férfit nagyon kiszolgálják, az majd beléjük szeret, komolyabb tervei lesznek vele.
Férfiak meg jellemzően azért lenézik az ilyen nőiket, csak ha kultúráltak, akkor ebből semmit sem éreztetnek.
Ha 40 körüli elvált gyerekes nőként kezdi el ezt valaki, akkor ez számára nem olyan rossz opció, mert bénább férfiak is csak hazudják neki a komoly megbecsültséget, aztán csak pár évig vannak el velük, ez alatt sem sok élményt nyújtanak.
Ha viszont fiatal nő kap rá, akkor később esélye sem lesz komoly kapcsolatra.
Én a haverjaimmal szexelek. Az kapcsolatnak számít?
22L
Ha análba akkor nem számít.
Amúgy igen
Mivel otthon kettő éve nincsen szex ezért kénytelen vagyok szex partnert keresni most épp kereső fázisba vagyok
Nehéz döntés volt Dám nem élhetek apácaként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!