Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú barátok közt belefér az egymással alvás, ölelések, összebújás?
Mondjuk az összebújás elég necces már, de egy ágyban aludni nem jelenti azt hogy melegek vagytok és szexeltek meg ilyenek.
Az ölelés meg normális.
Ölelés alkalomszerűen oké, pl ha meghalt valaki, vagy éppen valami nagy sikert aratott az egyikünk.
Együtt alvás, ez már necces, ha egy mód van rá, nem tennék ilyet. Egyszer történt csak egy ilyen, egy kibąszott nő miatt.
Összebújás, ez full bųzis.
Nyilván lehetne szükséghelyzetben egy ágyban aludni, akár fiútestvérrel is, de bármilyen érintés kizárt.
Nagyanyámmal is aludtam egy ágyban, a már elhunyt nagyapa térfelén.
Nagymamát sem dugunk.
Barátot sem dugunk.
Most jut eszembe hogy erdélyi osztálykiránduláson én is az osztálytársam mellett aludtam. Ott igazából két ágy volt egymásnak tolva.
Egy másik kiránduláson meg 6-an aludtunk fiúk egymás mellett összetolt ágyakon. És lám nem lett belőlem b@zi, aki heteró az akkor is heteró marad, ha egy ágyban alszik mássokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!