Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nem jön be lányként a lovagló póz?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, nem azzal van problémám, hogy nekem kell mozogni közben, hanem egyszerűen nem okoz akkora ingert nekem mint a többi másik póz. Ráadásul a barátom sosem megy el a kezemtől puncimtól ha én irányítok, így hangulatromboló is hogy “feleslegesen” lovagolok.
Nem vagyok tág, 3 ujja is nehezen fér belém.
Más is van így ezzel?
22/L
2023. aug. 8. 14:16
1/9 anonim válasza:
Én a 3 ujjamat a 38 éves, egy gyerekes anyukának se raktam be soha. Már a ketto is feszes volt. Ugy hogy 3? 😅😅
2/9 anonim válasza:
Alapvetően nekem sem a kedvencem, ez szokott lenni a pihenő idő a páromnak :D
Sokkal intenzívebben érzek minden más pózt.
3/9 anonim válasza:
Én sem szeretem :D nekem közepesen jó érzés de túl melós én meg bevallom lusta vagyok😅
4/9 anonim válasza:
Nekem minden csajom így volt ezzel pontosan, csak annyi különbséggel, hogy nem tartjuk feleslegesnek, mert közben tudnak egy kis maszti műsort adni, ami azért nekik is jól esik, egy erotikus mellmasszázs és csikló izgatás maguknak.
5/9 Katica997 válasza:
Nekem sem kedvencem, de jó pihenési és látvány lehetőség a férfinak.
6/9 anonim válasza:
Én szeretem. Így élvezek el legkönnyebben. Kényelmes, kellemes, hogy én diktálok, közben mutogathatom magam a partneremnek, és így jó mélyen bennem van.
7/9 anonim válasza:
Én sem érzem annyira térdelve, de a talpamon meg viszont túlságosan is. 😅 Én szeretem csak pusztulat a kondim.
8/9 anonim válasza:
1-es, az én párom általában mind az 5 ujját belém rakja, sokszor nem is érzem, hogy annyi van bent, ő mondja el 🤣🤣
9/9 anonim válasza:
- a kérdésre válaszolva pedig; én személy szerint nagyon imádom a lovagló pózt, párom is imádja, amikor én "irányítok". a látvány neki is és nekem is elég izgató. szeretem nézni ahogy a melleimet csodálja, amíg meglovagolom ♡ (8-as vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!