Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mitől lesz nektek jó a lovagló póz?
Hogyan jobb ha előre-hátra mozog a nő vagy ha fel-le? Mit csinál stb. Mi az amitől ez számotokra igazán jó, élvezetes lesz?
Tudom, hogy mindenkinek más a preferencia, ezekre lennék kíváncsi.
Bármi eszetekbe jut, írjátok.
Számomra az, hogy itt jön ki igazán, hogy a Nő mennyire élvezi a szexet és mennyire hajlandó "tenni" érte.
Egyik olyan póz, ahol kiélheted a vágyaidat Nőként és a kezedbe veheted az irányítást.
Én azt élvezem benne, hogy a Nő élvezi. Pont úgy ringatja a csípőjét, ahogy neki jól esik.
Imádom, ha előjön a Nőből a gátlástalanság és még egy élvezést is össze tud hozni :)
3#
Mondjuk mert neki pont olyan hülyén élvezetes és nem fel-le mert neki nem farka van...?? Esetleg a saját kedvére teszi
A mozgás az mindegy nekem, a lényeg, hogy izgató, mert közben ha picit előre dől, akkor szopom a csöcseit.
De az is alapból izgalmas, hogy himbálóznak össze-vissza.
Mondjuk pont azért csinálják ilyen "hülyén", mert azt élvezik, attól a mozgástól tudnak elélvezni? Ne legyél már ennyire önző basszus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!