Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet jó a lovagló póz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet jó a lovagló póz?

Figyelt kérdés
Elég tapasztalatlanok vagyunk a párommal szex terén még, mivel mindketten nem rég kezdtük el (egymással). Ennek ellenére minden nagyon jó, ráéreztünk egymásra és mindkettőnk örömét leli az együttlétben. A lovagló póz viszont nem jó, olyan semmilyen érzés nekem is meg neki is. Mit ronthatunk el? Alapvetően úgy szoktuk hogy fekszik, én meg térdelek és kicsit előredőlve megtámaszkodom hogy mozogni tudjak. Mit tudnánk csinálni esetleg hogy jó legyen és ne ilyen kis semmleges?

2023. máj. 20. 12:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Gyakoroljatok, és legyetek kreatívak.
2023. máj. 20. 12:23
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Ülj rá és ne dőlj előre. És a csípődet mozgasd előre-hátra, mint ha egy lovon egyensúlyoznál, vagy mint a hastáncosok. Nem feltétlenül kell úgymond elemelkedned róla, csak mozogjon a csípőd. Így beléd tud feszülni egy kicsit, és mindkettőtöknek jobb/más lesz, mint ha csak előredőlve mozogsz.

Ha kicsit föntebb mész rajta más érzést ad, mint ha lentebb lovagolsz. Ki kell tapasztalni.

2023. máj. 20. 12:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom, nekem férfiként a lovaglópóz olyan semmilyen. Szoktam hagyni, ha a lány szereti, de nagyon rá kell koncentrálnom, hogy élvezzem. De a lényeg, hogy ha egyikőtöknek sem jön be, akkor csináljátok más pózban, nem kötelező lovagolni, rengeteg más lehetőség van még! Lehet, hogy már annyi is elég, ha megfordulsz, és fordított lovaglóban háttal ülsz bele.
2023. máj. 20. 12:51
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

Azért az ugye megvan, hogy a szexben nincs kötelező gyakorlatsor, aminek minden elemét ki kell pipálni, különben a zsűri lepontoz?

Ha egyikőtök sem élvezi, hagyjátok a francba, nem kell erőltetni. Azt csináljátok, amit szerettek.

2023. máj. 20. 12:59
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
Az az igazság, hogy a lovaglópóz a férfi örömére van, nem a nőknek. Nem is nagyon hallottam még, hogy egy lány élvezi.
2023. máj. 20. 13:05
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

Közben izgathatja a melleidet is, vagy akár magadnak a csiklódat.

Megfoghatja a derekad, segíthet mozogni, körkörös mozgás is mehet, de mozoghat ő is közben.

Sok variáció létezik, csak találtok olyat, ami jobb.

2023. máj. 20. 13:27
 7/11 anonim ***** válasza:
50%

Nőként nekem az egyik kedvencem.

Mindenkinek más a jó, de próbáld ki, hogy előtte nincs ujjazás, legfeljebb nyalás, de nem élvezésig.

Ne dőlj előre, támaszkodj meg hátul, a combjain, vagy a sajátodon. Előre-hátra mozogj hullámzóan, lágyan. A lábad terpeszd szét minél jobban, hogy maximálisan rá tudjon simulni a puncid a farkára.

Ja, és én szeretek egyből mélyen beleülni. Így kb. azonnal orgazmusom lesz, vagy minimális hintázás után. Persze kis farkú férfival ez nem megy, legalább átlagos kell hozzá.

2023. máj. 20. 14:49
 8/11 anonim ***** válasza:
10%

#5 Mert sokaknak fogalmuk sincs, hogyan kell. A nőknek sem. Meg kell nekik tanítani, segíteni kell rájönni. Nekem az eddigi partnereim ~fele a lovaglástól tudott elmenni. Viszont kis farokkal tényleg nem megy, 15-16cm kell hozzá.

Persze az sem mindegy, milyen a nő belülről. Hátra hajló méhszájjal pl. kifejezetten könnyű orgazmust elérni. Tényleg 2-3 pec.

2023. máj. 20. 16:15
 9/11 anonim ***** válasza:
50%
Úristen, ennyi ökörséget... Egyikük sem élvezi, viszont minden mást igen. Mi a francért kellene erőltetni? Van valami liga, ahova nem léphetnek be, ha ezt kihagyják a repertoárból?
2023. máj. 20. 16:26
 10/11 anonim ***** válasza:
25%

:D:D

Mi ez a félelmetes önérzet? Senki sem erőlteti rá, nincs semmilye liga. Azzal kezdte a kérdező, hogy tapasztalatlanok, és nem érzik a pózt. Erre reflektáltunk itt többen, hogy gyakorlat, testi adottság kérdése is. Beszélgetünk, véleményt mondunk, tanácsot adunk. Ennyi. Senki sem erőltet semmit.

Ettől függetlenül tényleg sokaknak fogalma sincs hogyan kell lovagolni. Kb. 15 pózban lehet lovagolni, mindegyik más. A kérdező egy kevésbé intenzív ingert okozó stílust említett, hogy azt próbálták és nem érzik. Ettől még lehet hogy a többi bejön nekik, had próbálkozzanak.

Pont hogy nem kell a kukába dobni az egyik legjobb szexpózt azért, mert te nem tudsz vele mit kezdeni. Gyakorolják csak, attól lesz jó a szex.

2023. máj. 20. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!