Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebb méretűek (11-14 centi) benne van egy 4-5 sorozatos alázás, azonnal faképnél hagyás, mire találnak valakit?
Mi a probléma most, hogy az elmúlt 6 kérdésből 3 a farok méretére utal?
Kemény legyen, ne legyen korai magömlésed, ennyi szükséges kezdésnek egy nő kielégítéséhez. Lehet akármekkora fantáziád meg dumád, ha kakukk van. Meg lehet 20 cm-es farkad, ha olyan, mint a hajókötél. Húzni lehet, de tolni nem. Lehet egy nagy dákód, ha a fejben lévő sok katyvasz miatt már mész is el.
Nagyfarkúakat is úgy ott hagynak mint a sicc, ha be van tojva a nőtől meg a puncitól, nincs ott fejben.
Nem tudom, azokat nem én tettem fel. :D
Hát...kösz, marad a bizakodás. :D
Mi, annyi alázás után?! Ki bírna annyit? Meg nem hinném, hogy ilyen 12-13 centit olyan túl sokan elnéznének.
Arról nem is beszélve, hogy az ember híre terjed, egy idő után nem talál nőt.
Akinek szexpartner kell, az beleköt. Akinek párkapcsolat, az nem. Bár szerves pillére a jó szex egy jó kapcsolatnak, de ez csak egy a sok közül, amiben össze kell illenie két embernek. Vannak olyanok, akik tök jó lelki szellemi partnerei egymásnak, de nem megy a szex. És a fordítottja is, jók az ágyban, de két értelmes szót nem bírnak egymáshoz szólni.
Vagy mind a három területen jók egymásnak, de mégis vannak kérdések, amiben nem egyeznek. Pl az egyik szeretne gyereket, a másik meg egyáltalán nem.
Vagy pedig variálj a korosztályon, ha neked is inkább csak szexpartner kell, próbáld ki idősebb hölgyikével, ők kevésbé válogatósak, mert már túlléptek a farokméret mizérián, ez a tízen, húszon éves lánykák területe inkább.
Ha pedig párkapcsolat kell, akkor meg túl kell tenni a témán és tovább állni minden egyes elutasításkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!