Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok-nők! A pasiknak hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-nők! A pasiknak hány százaléka nyal rosszul szerintetek? Nektek mi a tapasztatotok? Hol rontják el? Életkor és partnerek számát írjátok oda ha kérhetem. 😊

Figyelt kérdés
2023. aug. 7. 19:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%

Akikkel én voltam, a többség rosszul/kevésbé jól csinálta, vagy úgy, hogy persze lehetett élvezni, de maximum közepes lángon.

Az életkor és ezzel kapcsolatban a tapasztalatlanság nyilván közrejátszik abban, hogy nem olyan jó.

Emlékszem az első barátaimnak elkezdtem mondani, magyarázni, hogy mit szeretnék, mi nem jó, hogy lenne jó. Egyszerűen csak azt éreztem, hogy annyira nem is szeretik csinálni, olyan semleges nekik... na most ilyen környezetben aztán nem olyan szívesen magyaráz az ember!

Van aki tényleg szereti és foglalkozik vele, az meg jó volt benne.

De igen, lehet róla beszélni, nyilván. De van olyan is, hogy pont nem érdekel, hogy kisleckéket adjak le belőle, nyugtázom, hogy nem fogok elmenni tőle és kész, használom előjátéknak, aztán majd jön a többi... nincs mindig kedvem oktatgatni.

2023. aug. 7. 22:20
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a 11. válaszadóval. Én is csak akkor kezdek el irányítani, bár inkább csak csiszolgatni a partner technikáján, ha eleve látom, hogy szívesen és odaadóan csinálja és élvezetet akar okozni. Ha ezt nem érzem, akkor nincs miről beszélni. Az alapoktól nem fogom megtanítani. Plusz nekem a nyalásban pont az a jó, hogy nem én irányítok, meglepetés, hogy mikor és hogyan ér, hozzám, ez egy plusz élvezetfaktor. A kiszámíthatlansága. Mert ha masztizok, akkor ugye magam irányítom, hogy hova nyúlok. Ha a párom nyal, vagy izgat kézzel, akkor abban pont az a jó, hogy magától váltogatja és ez sokkal élvezetesebb. Ezért sem szeretném irányítani, a lényeg veszne el. Mondjuk minimálisan szoktam jelezni, ha valami nem kellemes vagy épp ellenkezőleg, nagyon élvezem. A többit meg rábízom és csak élvezem.
2023. aug. 8. 13:30
 13/21 mienkamennyekorszaga ***** válasza:
9%
LEVÉL A KEDVES KERDEZONEK AZT IRTAD VALASZÁBAN HOGY 7/7 NEHANY hsz-AL ezelott AMI MOST MÁR ELEGGE ZAVARO MERT MOST MAR 7/12 MERT AZOTA MASOK IS IRTAK KERLEK FIGYELJUNK ERRE BOCSANATOT meger A dolog, NEM?
2023. szept. 28. 21:07
 14/21 mienkamennyekorszaga ***** válasza:
10%
Sőt most már 7/13
2023. szept. 28. 21:07
 15/21 anonim ***** válasza:
85%

Nem próbáltam az összes férfit, így nehéz statisztikai adatokba bonyolódni.

6 pasiból 1 tudta elérni, hogy elélvezzek. Nem vagyok egy egyszerű eset, ezért egyáltalán nem hibáztattam őket.!!

De az tény, hogy csak 1 férfi akarta kitapasztalni, megtanulni, hogy én hogyan is működöm, és nálam hogyan tudja elérni, hogy elélvezzek. Sok időbe meg odafigyelésbe került.

2023. nov. 3. 17:47
 16/21 anonim ***** válasza:
84%

Azért ez elég szomorú.

Én el se tudom képzelni, hogy az aktuális partnerem ne menjen el a nyalástól.

De ezek szerint ritkák vagyunk, akiknek ez fontos.

35/F

2023. nov. 3. 20:04
 17/21 anonim ***** válasza:
60%

Én is nehezen élvezek el, de ha a partner rám figyel, hatalmas orgazmusban van részem, plusz sorozatélvező a puncim. Tehát abba se kell hagyni, folyamat elmegyek többször. De ehhez kitartóan és speciálisan az én igényeim szerint kell nyalni. Egyetlen férfi tudott jól nyalni eddig, de nem feküdtem le csupán néggyel életem során, abból 3 próbált orálisan kényeztetni.

Az az egy volt az egyetlen,aki ha kellett,40 percig izgatott, és figyelte a reakcióim.

máj. 9. 09:42
 18/21 anonim ***** válasza:
70%

Én is azt vettem észre, hogy kevesen csinálják jól. A legtöbb pasi meg van győződve róla, hogy megtanult egy adott technikát és az minden nőnél beválik majd.

Nekem is csak azzal volt jó, aki igazán rám figyelt és azt próbálta kitapasztalni, hogy nekem hogy jó. Pedig én is sorozatélvező vagyok és lehet orgazmus után folytatni.

Sajnos olyan tapasztalatom is akadt, hogy a férfi annyira rosszul csinálta, hogy inkább már fájni kezdett, az életkedvem is elment, legszívesebben felálltam volna.

Azt szűrtem le, hogy tényleg meg kell válogatni a férfiakat és csak azzal jó bármit kezdeni, akin látszik, hogy figyelmes velem. (Meg persze, ha szerelmesek vagyunk, de azzal egyértelműen együtt jár a figyelem. Na akkor igazán jó az ágyban! - a többi említésre sem érdemes).

máj. 9. 14:10
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig 4 partnerem volt, ebből 1 tudott jól nyalni, a többi vagy gyorsan csinálta, vagy türelmetlenül. Viszont a tapasztalatom szerint, ahogy feláll a férfinak a farka, onnantól alig várja, hogy bedughassa és így már nem érdekli annyira a nyalás.
jún. 23. 09:43
 20/21 anonim ***** válasza:
46%
A nők rendkívül bonyolult lények, nehéz őket kielégíteni. Sokszor a saját nemi szervükkel sincsenek tisztában, mert az a tabu, és mindig készen áll egy f*sz, hogy megmentse őket. Elnézést kérek a nőktől, csak ez kiszaladt.
júl. 20. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!