Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a baratnom ezutan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a baratnom ezutan kicsinek fogja erezni a farkamat?

Figyelt kérdés
Sok ido utan vegre osszejott egy parcseres negyes szex a baratnom egyik baratnojevel es a baratjaval. Azelott nem csereltunk meztelen kepet vagy ilyesmit ezert nem derult ki az, hogy a sracnak nagyon nagy farka van. Nekem sajna csak 14 cm es neki 19-20 lehetett legalabb. Mar amikor szoptak a lanyok es egymas mellett alltunk kicsit szarul ereztem magam a nagy kulonbseg miatt. Es a baratnom joval hangosabban nyogott amikor a masik fiuval volt. Szerintetek ezutan nagyobbra fog vagyni ? Ennyivel jobb a szex egy nagyobb farokkal? Valamint szerintetek a masik lany elvezte velem egyaltalan?
2023. aug. 5. 19:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Ezt a csajoktól kéne megkérdezni. De ha kell nagyobb akkor szólj, beugrok segíteni.
2023. aug. 5. 19:29
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Hat ez ennyi volt teso, reszvetem!
2023. aug. 5. 19:35
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Ha igazán szeret, akkor elég vagy neki. De egyébként én megkérdeztem volna a csajtol, hogy milyen volt, mert csak ő tudja ezt megmondani. Viszont, ha elszáll a rózsaszín köd, akkor már esélyes, hogy átgondolja a dolgokat, mert biztosan benne maradt a dolog, még ha csak tudat alatt is.
2023. aug. 5. 19:40
 4/13 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem engedd el ezt a nőt.

A nagyobb a tuti. Nekem se kellenel már.

2023. aug. 5. 19:57
 5/13 Gymnospermatophyta ***** válasza:
42%
Tőle kérdezd meg mit gondol... mondd el neki ezt és az észrevételeidet. Van-e alapja stb. Nem látunk a fejébe.
2023. aug. 5. 20:02
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha nagyokat nyögött közben akkor eléggé szembetűnő, hogy élvezte. Hogy fog e rá még vágyni? Valószínű. Hogy meg e csal vagy el e hagy...ezt nem tudom. 50-50
2023. aug. 5. 20:14
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

Nöként mondom hogy a nagyobb az jobb. De nem csak ez tart össze egy kapcsolatot.

A barátnőd ha belement a párcserébe akkor a ti kapcsolatototokban nincs kötelék. Így nagyon esélyes hogy újból át akarja èlni azt az élmény pluszt amit egy nagyobb farok ad.

Én ha szeretek egy pasit eszembe nem jutna mással szexelni.

2023. aug. 5. 20:34
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Ezért nem kell párcserézni. :)
2023. aug. 5. 20:37
 9/13 Noren1989 ***** válasza:
75%

Hát Józsikám, hiba volt bedobni a csajt a közösbe.

Az önbizalmad most nagyobb volt a farkadnál, ezentúl legyen fordítva!

2023. aug. 5. 20:37
 10/13 anonim ***** válasza:
86%
"Nem jó a tűzzel játszani, mert megéget." Gratulálok!
2023. aug. 5. 21:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!