Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a baratnom ezutan kicsinek fogja erezni a farkamat?
Figyelt kérdés
Sok ido utan vegre osszejott egy parcseres negyes szex a baratnom egyik baratnojevel es a baratjaval. Azelott nem csereltunk meztelen kepet vagy ilyesmit ezert nem derult ki az, hogy a sracnak nagyon nagy farka van. Nekem sajna csak 14 cm es neki 19-20 lehetett legalabb. Mar amikor szoptak a lanyok es egymas mellett alltunk kicsit szarul ereztem magam a nagy kulonbseg miatt. Es a baratnom joval hangosabban nyogott amikor a masik fiuval volt. Szerintetek ezutan nagyobbra fog vagyni ? Ennyivel jobb a szex egy nagyobb farokkal? Valamint szerintetek a masik lany elvezte velem egyaltalan?2023. aug. 5. 19:24
1/13 anonim válasza:
Ezt a csajoktól kéne megkérdezni. De ha kell nagyobb akkor szólj, beugrok segíteni.
2/13 anonim válasza:
Hat ez ennyi volt teso, reszvetem!
3/13 anonim válasza:
Ha igazán szeret, akkor elég vagy neki. De egyébként én megkérdeztem volna a csajtol, hogy milyen volt, mert csak ő tudja ezt megmondani. Viszont, ha elszáll a rózsaszín köd, akkor már esélyes, hogy átgondolja a dolgokat, mert biztosan benne maradt a dolog, még ha csak tudat alatt is.
4/13 anonim válasza:
Szerintem engedd el ezt a nőt.
A nagyobb a tuti. Nekem se kellenel már.
5/13 Gymnospermatophyta válasza:
Tőle kérdezd meg mit gondol... mondd el neki ezt és az észrevételeidet. Van-e alapja stb. Nem látunk a fejébe.
6/13 anonim válasza:
Hát ha nagyokat nyögött közben akkor eléggé szembetűnő, hogy élvezte. Hogy fog e rá még vágyni? Valószínű. Hogy meg e csal vagy el e hagy...ezt nem tudom. 50-50
7/13 anonim válasza:
Nöként mondom hogy a nagyobb az jobb. De nem csak ez tart össze egy kapcsolatot.
A barátnőd ha belement a párcserébe akkor a ti kapcsolatototokban nincs kötelék. Így nagyon esélyes hogy újból át akarja èlni azt az élmény pluszt amit egy nagyobb farok ad.
Én ha szeretek egy pasit eszembe nem jutna mással szexelni.
9/13 Noren1989 válasza:
Hát Józsikám, hiba volt bedobni a csajt a közösbe.
Az önbizalmad most nagyobb volt a farkadnál, ezentúl legyen fordítva!
10/13 anonim válasza:
"Nem jó a tűzzel játszani, mert megéget." Gratulálok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!