Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg kultúraltan hogy az anál az tabu nálam?
Figyelt kérdés
Ismerkedünk, nemsokára a szexualitás következik,de nem tudok erről a annyira beszélni. Hogyan nyíljak meg ilyen téren És fogalmazak normálisan. Én vagyok a nő.2023. aug. 5. 09:41
1/8 anonim válasza:
Mondd meg, hogy ha a hátsó bejáratot békén hagyja, az elsőben csodákban részesíted. Ja és nagyon fontos, hogy ha be is engedtél valakit popóba, mondd neki azt, hogy soha senkinek nem hagytad.
2/8 anonim válasza:
Szerintem ezt nem kell előre megmondani.. ha netán felhozza akkor elmondod, hogy te nem szeretnéd. Neki pedig ezt el kell fogadnia.
3/8 anonim válasza:
Ne kultúráltan mondd el, hanem határozottan. A mai emberek nem értenek a szóból, csak ha határozottan lép fel az ember a h*eség ellen.
4/8 anonim válasza:
Pontosan így ahogy a kérdésben fogalmaztál: az anál nálam tabu téma.
5/8 anonim válasza:
Nem kell cifrázni! Úgy mond meg ahogy ide írtad! És legyél határozott! Ha nem tetszik neki akkor mehet! Nem ő az egyetlen pasi.
6/8 anonim válasza:
Nincs miért szóba hozni. Szerintem neki is tabu az, hogy bárki análisan lerendezze.
7/8 anonim válasza:
Miért kellene mondanod amig nem kerül teritékre? Gondolom a szex ezernyi ilyen olyan furcsaságai között is van még néhány amit nem szeretnél megélni. Azt mindet fel akarod sorolni neki még az elsö szex elött????:-)
8/8 anonim válasza:
Ahogy ide írtad. És legyél határozott! Ha erősködik, mehet! Nem ő az egyetlen pasi! És nagyon sok pasi van akinek ez nem opció! Válassz azok közül, ne hagyd magad zsarolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!