Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú, lány itt, akiknek a kapcsolatukban nem tabu a zokni vagy lábfétis, és kiélik ezen vágyaikat?
Figyelt kérdés
Nekem a barátnőm 21, elfogadta ezt a fétisem, eléggé ki tudom élni ezen vágyaimat .
Olyan fiút, lányt keresek, akiknek szintén van kapcsolatuk, és megoszthatjuk tapasztalatainkat akár Snapchaten, Telegramon.
Nem kérek kamu emberekből, csakis akkor írj, ha van párod!!!
2023. júl. 7. 01:58
2/9 anonim válasza:
Nálunk is elfogadott a lábfétis, a barátom nagyon szereti, nekem is jól esik. L.
3/9 anonim válasza:
Nálunk is elfogadott a lábfétis minden téren
4/9 anonim válasza:
Nálunk a láb+cipős dolgok is 100%ban elfogadottak🤷♀️ nincs bennük semmi extra🤷♀️
5/9 anonim válasza:
Nálunk is elfogadott, egymás vágyait kielégítjük.
6/9 anonim válasza:
igazából mi igazán ki szoktuk élni a vágyainkat mondjuk fehér bokazokniba szokta csinálna vagy necc harisnyába vagy sima fekete nylon ahrisnyába vagy fehérre ki lakkozot körmével csinálja neked és szereti csinálni is mert látja rajtam mennyire imádom mikor ezt csinálja velem és mikor elélvezek a végén ahh egyszerűen imádom....
7/9 anonim válasza:
Szia! Volt már ilyen kapcsolatom, most csak alakulóban van, de az előzőnél kiélhettem a fantáziámat. Ha kérdésed van írj és mesélek róla részletesen. 25/f
8/9 anonim válasza:
Érdekes, nekem volt már jó pár nőm de még egyik sem fogadta el
9/9 anonim válasza:
Akkor valószínűleg egyik "nőd" sem szeretett téged igazán. De ha így fogalmazol róluk, akkor nem csodálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!