Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen enyhébb lábfétis?
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje megfigyeltem magamon, hogy szeretem nézni a lábakat, de nem úgy hogy elképzelem hogy azzal elégít ki, vagy hogy szopkodom, csak szimplán szeretem a "látványt" mint az ember mikor megnéz egy jó feneket vagy ilyesmi. És különösen az ilyen zokni,harisnya dolgok tetszenek a legjobban? Ez is lábfétisnek számít, vagy ennek más neve van? Mennyire kell ezt szégyellni manapság. Fiatalabb férfi vagyok.2023. jún. 16. 11:32
1/7 anonim válasza:
Szerintem ezzel elég sokan vannak így. Egy szép női lábat pedig harisnyában elêg sokan megnéznek. Ez szerintem normális.
2/7 anonim válasza:
Teljesen normális.
Viszont jobban teszed ha nem ez alapján keresel partnert, ne kifejezetten ennek a vágynak a kielégítésére.
3/7 anonim válasza:
Egy csinos formás női láb kb. mindenkit is beindít. Nincs ezen mit szégyellni. Ha neked tetszik valami kiegészítő azt sem kell szégyellni - csak tudni kell mikor, kinek mondod... Idegen nem lesz rá kíváncsi (magánügy), a párodnak majd nyugodtan elővezetheted hogy téged izgatna ha x dolgot felvenné.
4/7 anonim válasza:
Szerintem létezik, mert hasonlóan érzek mint Te. Nézni szeretem a lányok csupasz lábát, és nem gondolok közben arra, hogyan lehetne szexuális aktus közben használni. Egyszerűen szeretem, ha mindennapokban minél többet mezítláb vannak és különösen mezítláb sportolnak, tornáznak.
5/7 anonim válasza:
Szex közben nem vagyok lábfétises, bár szeretem a nő lábát is kényeztetni, de kint az utcán imádom a csinos, magassarkús női lábakat.
6/7 anonim válasza:
Igen, ez már lábfétis, enyhe verzióban.
7/7 anonim válasza:
Én is szeretem nézni a jó kis méretes, és a lúdtalpas női talpakat is, meg vizuálisan szaglászni is szeretek! 🥰🥰🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!