Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik ilyen enyhébb lábfétis?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen enyhébb lábfétis?

Figyelt kérdés
Már egy jó ideje megfigyeltem magamon, hogy szeretem nézni a lábakat, de nem úgy hogy elképzelem hogy azzal elégít ki, vagy hogy szopkodom, csak szimplán szeretem a "látványt" mint az ember mikor megnéz egy jó feneket vagy ilyesmi. És különösen az ilyen zokni,harisnya dolgok tetszenek a legjobban? Ez is lábfétisnek számít, vagy ennek más neve van? Mennyire kell ezt szégyellni manapság. Fiatalabb férfi vagyok.

2023. jún. 16. 11:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel elég sokan vannak így. Egy szép női lábat pedig harisnyában elêg sokan megnéznek. Ez szerintem normális.
2023. jún. 16. 11:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális.

Viszont jobban teszed ha nem ez alapján keresel partnert, ne kifejezetten ennek a vágynak a kielégítésére.

2023. jún. 16. 11:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy csinos formás női láb kb. mindenkit is beindít. Nincs ezen mit szégyellni. Ha neked tetszik valami kiegészítő azt sem kell szégyellni - csak tudni kell mikor, kinek mondod... Idegen nem lesz rá kíváncsi (magánügy), a párodnak majd nyugodtan elővezetheted hogy téged izgatna ha x dolgot felvenné.
2023. jún. 16. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik, mert hasonlóan érzek mint Te. Nézni szeretem a lányok csupasz lábát, és nem gondolok közben arra, hogyan lehetne szexuális aktus közben használni. Egyszerűen szeretem, ha mindennapokban minél többet mezítláb vannak és különösen mezítláb sportolnak, tornáznak.
2023. jún. 16. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szex közben nem vagyok lábfétises, bár szeretem a nő lábát is kényeztetni, de kint az utcán imádom a csinos, magassarkús női lábakat.
2023. jún. 16. 12:31
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Igen, ez már lábfétis, enyhe verzióban.
2023. jún. 16. 15:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is szeretem nézni a jó kis méretes, és a lúdtalpas női talpakat is, meg vizuálisan szaglászni is szeretek! 🥰🥰🥰
2023. dec. 16. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!