Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennétek ilyen férfival?
Ha már egyszer feláll neki a gyíkja hogyan lehet valakiről olyat feltételezni, hogy nem kívánja? Soha nem szoktam hangokat kiadni, viszont reszketek, zihálok, érezni az öleléseim szorításán, és a simogatásaim lendületén, hogy be vagyok indulva. Ami a kielégülést illeti fiatalabb korban hamarabb bekövetkezik, időseknél már vért kell izzadni érte. Olyankor talán az odáig vezető út az élvezetesebb.
Mondjuk egy több évtizedes kapcsolatban már joban kiismeritek egymást. Odáig viszont valahogy el kell jutni. Az ilyen hosszú távon is működő kapcsolatoknak a titka inkább a spiritualitás, azaz hogy lelki társ is a másik. Ahol csak a testiség dominál, azok a kapcsolatok hamarabb kiégnek.
#8-as vagyok!
Igen, van benne valami.
Persze nem feltétlen az összeköltözésen múlik.
Sokkal nagyobb szerepe van az emberi érzelmek, viselkedés vagy empátiához.
Nem szeretnék senkit megbántani és tisztelet a kivételnek, de jellemző a maikor emberére az önző, önmagát előtérbe toló magatartás. Nem a család és a közös kapcsolatról szólnak ezek, hanem mindenki a maga dolgával van elfoglalva.
Régen több generáció megfért egy fedél alatt, mos meg mindenki külön költözik. Pont az a kohézió nincsen meg, ami egyben tart egy családot. Közösek voltak az érdekek, tervek. Manapság még két ember is nehezen tud összhangban élni. Nem figyelnek egymásra, de azt mondom még önmagukra sem figyelne az emberek. Nem érzik, nem foglalkoznak azzal mit üzen nekik a saját testük, ezért honnal éreznék mit igényel a környezetük?...
Csak egy példa. Ma telefonon lógnak az emberek és nem érdekli őket a környezetük ez egyfajta meditatív, mondhatnám módosult tudatállapot. - Anyuka tolja a babakocsit és jobbesetbe fogja a másik nagyobb gyerek kezét és nyomja a telefont. Persze nem ritka, hogy a gyerek meg külön megy. Nincsen kommunikáció a gyerekeivel, csak ideges morgás és egrecéroztatás, mert meg merte zavarni a gyerek, a lényegtelendolgok nézést. Gyerekeknek kell a kapcsolat kommunikáció egy normális szocializálódáshoz, és fontos a tanulási folyamatok miatt is.
A telefon megöli a kapcsolatokat!
Régebben szem és fültanúja voltam 3 fiatal fiú "kommunikálásának". Ültek egy közkút körül néha hátukat nekidöntve a kútnak, mert onnan értek el egy ingyenes wifi jelet. És küldözgették a dolgokat egymás telefonjára. Néha annyit szóltak - ezt nézzétek meg,... és megint néma csend.
Mi beszélgetünk fialton egymással, volt személyes kontakt, max. Videoton TV játékon falteniszt, stb... játszottunk fekete-fehérben. Viszont közösen tettük még ezt is, nem elhúzódva másiktól.
Kapcsolatok gyilkosa még a rossz vagy nem kommunikálás is. Idetartozik még amikor nem lehet zöldágra vergődni a másikkal és nulla kompromisszum készség van. A kapcsolatnak nem arról kellene szóljon, hogy - az van amit mondok, hanem a kölcsönös engedményekről, egyezményekről.
Igen valóban szerencsés vagyok, hogy olyan társra találtam , Aki megértő és figyelmes...
Kérdező #15-ösére!
A #6-os hozzászólásomban ezért írtam:
Sok esetben korfüggő és prosztata problémák (gyulladás) is közre játszhatnak.
Illetve idelehet venni a korai magömlést is, ez kb. 1-2 perc alatti ejakulációt jelent.
A 3 másodperc az bőven korai megömlés. A probléma gyökere ez!
Szintén itt írtam: Ezt az "izgalmi állapotot", nemi aktust jellemző izgalmi görbét, úgy kell elképzelni, mint egy hegyet. Van egy hirtelen emelkedés és azonnali ereszkedés. A csúcs közelében nincsen meg a fokozatos izgalom fent tartása, elnyújtása. Meglehet, hogy kellemes érzés az oda vezető idő, de nem olyan, mint amikor valaki a csúcs közelében tudja tartani magát. Ezeknél a férfiaknál nagyon rövid az izgalmi idő néhány másodperc.
Meglehet, hogy prosztata problémája van, ami akár 40-45 év felet is előfordulhat.
Ez is okozhat korai magömlés problémát.
Ha egy férfinek nem volt gondja korábban ezzel, de idővel kialakult, az valamilyen egészségügyi problémára vezethető vissza. Amennyiben mindig probléma volt ez számára, akkor több más minden játszhat szerepet. Fizikai, lelki okok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!