Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennétek ilyen férfival?
Nem .
Számomra az a teljesen kielégítő együttlét hogyha az a férfi is elévez akivel vagyok
Úgy lenni férfival hogy az élvezet jelét nem mutatja Libidó gyilkos
Van valami, ami sok mindent befolyásolhat.
Sok esetben korfüggő, de a prosztata problémák (gyulladás) is közre játszhatnak.
Idelehet venni a korai magömlést is, ez kb. 1-2 perc alatti ejakulációt jelent.
Természetesen vannak még okok, amik problémákat okozhatnak, de most csak ezt a kér dolgot említem.
Tehát ezek a férfiak izgalmi állapotukat, nem igen vagy egyáltalán nem tudják sokáig fent tartani.
Ezt az "izgalmi állapotot", nemi aktust jellemző izgalmi görbét, úgy kell elképzelni, mint egy hegyet. Van egy hirtelen emelkedés és azonnali ereszkedés. A csúcs közelében nincsen meg a fokozatos izgalom fent tartása, elnyújtása. Meglehet, hogy kellemes érzés az oda vezető idő, de nem olyan, mint amikor valaki a csúcs közelében tudja tartani magát. Ezeknél a férfiaknál nagyon rövid az izgalmi idő néhány másodperc. Nem fognak úgy reagálni, "szenvedni" a szeretkezés alatt, - hogy hú de jó..., amikor max, csak kellemes.
Persze, hogy mi az ok az máskérdés.
Mit az is hogy lennének-e ilyen férfival...
Valóban libidó romboló tud lenni.
Tudom magamról és a feleségemről, hogy számít a másik "megelégedése", izgalmi állapota.
Engem kifejezetten doppingol és látom a nejemen is beindítja, ha látja rajtam azt, hogy jó.
#6-os vagyok!
Ismerek olyan férfit, aki 27 évesen és 5 év házasság után úgy nyilatkozott a szexről, - olyan mint egy orrfújás...
Ha a párod úgy nyilatkozik mindegy neki, akkor ott valami gond van.
Attól kezdve, hogy nem vagy neki izgalmas a depressziótól kezdve potenciaprobléma, de fáradtság, vitaminhiány, stb bármi lehet. Unalmas egyhangúnak is tarthatja. Én 54 éves vagyok és 30 éve házas, de még mindig nagy örömet jelent a feleségemmel a szeretkezés.
Az nem normális/természetes, ha valaki így nyilatkozik.
Kérdezted miért mindegy neki...?
Vagy fiatal még, ha meg nem, és nincsenek potenciális problémái, akkor nem igaz, hogy neki mindegy, mert nem állna fel másként neki. Kell vágy ahhoz, hogy valaki teljesíteni tudjon!
Szerintem sok minden fejben dől el.
Ha valaki akar az megoldásokat keres és nem vicceli el.
Ha meg friss a kapcsolat, akkor meg gondjai, problémái lehetnek amiről nem akar beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!