Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ti lennétek egyszerre 3 férfival?
Ahogy olvasom a gyakori szexrovatát, esküszöm, hogy egyre jobban elkeseredek!
- Itt szembesültem azzal, hogy mennyire prűd vagyok, amiért csak a hagyományos szexre vagyok vevő! Egyre többször olvasom, hogy az anális szex az mindennapos és elvárt, a pasik arra vágynak, hogy azt nézhessék, hogy dugják a párjukat, sorolhatnám még... 😳😳 ...most meg azt látom, hogy a 3 férfi+1nő felállásra, gyakorlatilag minden nő nyitott, én meg képtelen vagyok felvenni a versenyt!
8-as, ne aggódj, te vagy a normális. Egyrészt itt mindenki nagyotmondó, meg a fele az magát nőnek kiadó pasi. El ne hidd, hogy amiket itt olvasol, az a való élet!
És a prűdség nehogy már egy szégyellnivaló, negatív dolog legyen. Eleve kinek mi a prűd.
Szóval ne dőlj be a látszatnak, ne add fel magad csak beképzelt tendenciák miatt, úgy csináld ahogy te jónak látod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!