Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak általánosságban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak általánosságban kevésbé kívánkoznak a feleségük után miután az gyereket szült?

Figyelt kérdés
Főleg ha 1-nél többet…

2023. aug. 2. 22:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy most a változatosság miatt jobban tetszik neki. Főleg hogy most a szoptatás miatt van mellem. Egyébként összességében nem tetszik, mert olyan “lusta asszony” kinézetet sugall… a 47 kg meg persze kevés, meg akkor mell az nuku..de mondjuk alacsony is vagyok elegge. De akkor legalabb fiatalabbnak és sportosabbnak tűnök, vagyis ápoltabbnak. Szerintem.
2023. aug. 2. 23:22
 12/20 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem meg fogadd el, hogy amit mond, az igaz és kezd el megnézni alaposan azt az új testet. Hátha találsz rajta valamit, amit elkezdhetsz megszeretni benne és újta felfedezed a nőiességed.

A feleségem 56kg volt, mikor teherbe esett először. Most, két fiú után 82kg. Az érdekes ebben az, hogy a mai napig megnézem a vékonyabb csajokat is az utcán, de egyre jobban bejönnek a teltebb,anyukásabb alkatú nők. Az asszony meg..., ha ő hozzámér, megérzem az illatát, vagy meglátom a nedves haját ráizgulok egy pillanat alatt. Nekem ő a NŐ.

2023. aug. 2. 23:30
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem a gyerektől függ. Inkább az lehet, hogy mire két ember eljut idáig azért, már sokszor szexeltek, sok mindenen túl vannak, változtak testileg lelkileg. Szóval nem meglepő, hogy ha már nem olyan intenziv a szexuális vágy, mint amikor találkoztak.
2023. aug. 2. 23:40
 14/20 A kérdező kommentje:
12-es. Bàr így gondolkodna rólam a férjem mint te a feleségedről. Jó ezt hallani (olvasni) hogy léteznek ilyenek is 🥰
2023. aug. 3. 00:04
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy hány gyereket szültél, hanem hogy mióta vagytok együtt (rád unt-e már), a gyerekek & munka mennyire verték szét a kapcsolatotokat, na és persze, hogy van-e esélye nálad jobbra.
2023. aug. 3. 05:08
 16/20 anonim ***** válasza:

Van rá példa, de szerencsére ellenpélda több van.

Nem saját példa, de a nővéremer még szülés előtt otthagyta a pasija és szülés után több randija van/volt, mint előtte.

A változást, kisebb libidót stb. egy pár kapcsolat nem éli túl, pedig ezek természetes dolgok.

De ahogy a nem terhes nőknek, úgy az X gyerekes anyukáknak is először magukat elfogadniuk, a változást a testükön stb.

Mert igen is szépek és van kisugárzásuk!

2023. aug. 3. 06:46
 17/20 anonim ***** válasza:

Te még 55 kilóval is nőietlen vagy.

Az a sok girhes nő csak a médiába van felkapva.

2023. aug. 3. 07:06
 18/20 A kérdező kommentje:
17-es. Miért? Mennyi kellene, hogy legyek? 90 kg?
2023. aug. 3. 09:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy kívántam szülés után is, mint előtte
2023. aug. 3. 09:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Két gyermek után is kívánom. Mondjuk nekem hatalmas a libidóm minden nap igénylem(ném) 36F
2023. aug. 5. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!