Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők általánosságban szeretik az orált vagy csak a pasijuk kedvéért csinálják?
A párom sajnos az utóbbi kategória. Miután rájöttem, hogy nincs oda érte, és csak a kedvemért szopott, azóta nem hagyom, hogy csinálja.
Viszont én nyalok továbbra is, mert az engem is izgat.
Én többnyire szeretek, de azért előfordul, hogy magamtól már nem csinálnám. Például, mikor az én orgazmusom után már nem esik jól folytatni és így inkább befejezésnek leszopom a párom. Nem esik nehezemre, nem is ez a jellemző, de előfordul.
Előjátékban viszont mindig szeretem.
Barátnőm (az egyetlen akivel ilyeneket kitárgyalunk) viszont nem szeret szopni. Ehhez képest megtesz mindent a pasinak, még (félsikerrel) mélytorkozik is és sem a jelenlegi párja, sem exei nem tudják, hogy miként éli meg.
Egyébként nem vészes. Azt mondja, hogy ő jó nő akar lenni, akiért bolondulnak a pasik és azt hozza fel példának, hogy sminkkelni, vagy borotválkozni sem feltétlenül önző érdekből szoktak az emberek, hanem a mögöttes szándék miatt. Neki ebbe beletartozik az is, hogy leszopja a párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!