Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak általánosságban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak általánosságban kevésbé kívánkoznak a feleségük után miután az gyereket szült?

Figyelt kérdés
Főleg ha 1-nél többet…

2023. aug. 2. 22:27
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
49%
Igen.
2023. aug. 2. 22:28
 2/20 anonim ***** válasza:
77%
engem a párom szülés után még jobban kíván. 3 hónapja szültem 😊
2023. aug. 2. 22:30
 3/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem. 2 gyerekünk van, és nem kívánom kevésbé, mint azelőtt.
2023. aug. 2. 22:39
 4/20 anonim ***** válasza:
87%
Inkább még jobban.
2023. aug. 2. 22:42
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
2 gyerekünk van és jobban kívánom, mint előtte. Ha csak hozzám ér, vagy megérzem az illatát, már áll a zászló. Ő nem kívánja a szexet/engem annyira, mint előtte.
2023. aug. 2. 22:43
 6/20 anonim ***** válasza:
93%

5-ös, ez nagyon izgatóan hangzik, az én párom is ugyanilyen, csak annyi különbséggel akkor, hogy én is nagyon kívánom őt, tehát nálunk nem adott ilyen probléma 😃

2-es vagyok :)

2023. aug. 2. 22:45
 7/20 anonim ***** válasza:
94%
2-es Helyes! -akkor nektek szerencsétek van. Sajnos sokszor a gyerekek érkezése után derül ki, hogy hosszabb távon nem ugyanazok az igények,prioritások. A gyerek mindkét felet megváltoztatja valamennyire. Aztán ez idővel vagy összesimul libidó megint, vagy nem.
2023. aug. 2. 22:51
 8/20 anonim ***** válasza:
19%
Egy jó kapcsolatban, ahol a felek összeillenek, "dolgoznak" is kapcsolaton ott pont hogy még jobban kívánják egymást, a közös gyermek - mondhatni a szerelem gyümölcse - még jobban összeköti őket.
2023. aug. 2. 22:54
 9/20 A kérdező kommentje:

Nekem sem túl sok libidóm van, mondjuk ehhez hozzájárul hogy annyira szépnek sem találom magam most így főleg…

Most 55 kg m-osan 8 kg-val több vagyok mint terhesség előtt…

Most husis vagyok, terhesség előtt meg deszka voltam, szóval kb sehogy sem érzem jól magam

2023. aug. 2. 22:55
 10/20 anonim ***** válasza:
55%
Kedves kérdező! Mit mond a férjed? Gyanítom azt, hogy neki így is vagy még jobban tettszel. Ha igen, akkor miért nem hiszel neki? A terhesség megváltoztatja az alakod, de az lehet, hogy egy férfi számára még vonzóbb, nőiesebb, mint korábban. Ebbe nem gondoltál bele?
2023. aug. 2. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!