Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudok lányt találni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok lányt találni laza kapcsolatra ha otthon ülö típusú férfi vagyok?

Figyelt kérdés

Szabadidöben összejárásra jól érezni magunkat rendszeresen, de semmi komolyat nem keresek mivel nem akarok gyereket, és összeköltözni sem akarok max ha nagyon paszolunk (de felölem lehet komoly is ahol az a cél hogy élvezzük az életet amennyire lehet közösen).

A probléma hogy nincsen kijárós hobbim és alapból nagyon magamnak való típus vagyok, így nem tudom hogy tudnék ilyen kapcsolatot kialakítani. Az interneten azt vettem észre hogy majdnem mindenki pest vagy közeli és így elég nehéz vkit a közelben találni.

Szóval ezt hogy lehet megoldani?

Vagy olyasmi hogyha nem vagyok vmi nagy társasági ember akkor felejtsem el a dolgot?

2023. aug. 2. 16:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%
Te tipikusan az a csávó vagy, aki prostizni fog járni.
2023. aug. 2. 18:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Prostik nem érdekelnek
2023. aug. 2. 18:28
 13/17 anonim ***** válasza:
22%

Te meg a lányokat nem érdekled.

Maradnak a prostik, vagy a jobb kezed.

2023. aug. 2. 18:40
 14/17 A kérdező kommentje:
Akkor maradok magamnak, lehet hogy a te munkád az de nem érdekel
2023. aug. 2. 18:43
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha azt akarom.h most azonnal nyalj ki dugj meg azt hogy akarod otthon ülve csinálni,
2023. aug. 2. 19:17
 16/17 anonim ***** válasza:
30%
Nem, csak ismerem a fajtádat. Hazaviszel 3-500 nettót a kis vidéki lakáskádba, dagadt vagy, unalmas, farmer-póló-sportcipőben tolod; szó szerint egy senki vagy, de mégis úgy érzed, hogy sikerrel vetted az életben a keményen dolgozó kisember kanyarját. És nézed a többi csórit, hogy nekik miért jut nő, neked meg miért nem, és jössz ezekkel a hülyeségekkel, hogy laza kapcsolatra hol találsz csajt. Narniában, tirpák barátom.
2023. aug. 2. 19:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Társkereső
2023. aug. 3. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!