Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok lányt találni laza kapcsolatra ha otthon ülö típusú férfi vagyok?
Szabadidöben összejárásra jól érezni magunkat rendszeresen, de semmi komolyat nem keresek mivel nem akarok gyereket, és összeköltözni sem akarok max ha nagyon paszolunk (de felölem lehet komoly is ahol az a cél hogy élvezzük az életet amennyire lehet közösen).
A probléma hogy nincsen kijárós hobbim és alapból nagyon magamnak való típus vagyok, így nem tudom hogy tudnék ilyen kapcsolatot kialakítani. Az interneten azt vettem észre hogy majdnem mindenki pest vagy közeli és így elég nehéz vkit a közelben találni.
Szóval ezt hogy lehet megoldani?
Vagy olyasmi hogyha nem vagyok vmi nagy társasági ember akkor felejtsem el a dolgot?
Online kapcsolat elég lazának hangzik és pont passzol az elvárásaidhoz is.
Jó hangulat, semmi komoly, nincs gyerek, összeköltözni se kell, nem kell hozzá kijárós hobbi, és a magadnak való stílusodon se kell változtatnod.
Szóval te csak így tudod megoldani.
Valamit valamiért. :D
Nyilván online ismerkedés is lehet de annak nem látom értelmét hogy 100+ km stb, ha megoldható találkozás rendben.
Viszont tapasztalatom szerint pesten koncentrálódik a tömeg, szinte lehetetlen adott megyében azonkivül bárkit is találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!