Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleségem több férfival szexel, akkor jó eséllyel a lányunk is ilyen beállítottságú lesz majd ?
Figyelt kérdés
2023. aug. 1. 20:03
2/17 A kérdező kommentje:
Lehet...
2023. aug. 1. 20:04
4/17 anonim válasza:
Semmi köze egymáshoz. Nekem hatalmas a libidóm, párommal együtt szeretnénk bevonni más pasikat is, de a lányom egyáltalán nem szexel férfiakkal, lévén leszbikus, de abból is a visszafogottabb fajta. :)
5/17 anonim válasza:
Nem tudom van e összefüggés, én csak remélem hogy nincs, mert nekem is 2 lányom van, és hát huszonévesen nem voltam túl jókislány...
Amúgy ha látja, akkor könnyen lehet hogy az egész férfinemtől megundorodik, vagy magától a szexualitástól.
6/17 anonim válasza:
Nem. A szexualitás, a preferenciák jó részt a környezeti hatásokra alakul ki (számos esetben megfigyelték hogy szétválasztott, eltérő környezetben nevelkedett egypetéjű ikreknél az egyik teljesen hetero, míg a másikuk meleg volt). Másrészt még azonos szülőpár esetén is jelentős eltérés van a gyermekek között.
7/17 anonim válasza:
Négyes, ti aztán fxxza család vagytok....kutyával nem tolja senki?
8/17 anonim válasza:
Mondd, melyik nap érne rá a feleséged és a lányod is? :D
9/17 anonim válasza:
Engem a szexista nagymamám nevelt és egész nap a kvákat meg a riban.cokat szidta
Én 25 felett is szűz vagyok mèg mert egész nap az megy a fejemben hogyha odaadom magam egy férfinek akkor undorító leszek és nem leszek különb a kváktól
Minden a neveltetésen múlik
10/17 anonim válasza:
7. Az hogy neked csak 1 pózban megy az nem más hibája. De hogy te nem akarsz új dolgokat kipróbálni, az a te dolgod. Sokan csinálják és elvezik(köztük mi is) minden pillanatát.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!