Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy álltok a szájba élvezéshez?
Figyelt kérdés
Szeretitek vagy sem? Ha igen akkor csak bele spriccelve vagy közben tovább szopva, akár mélytorokra? Köszi :D2023. aug. 1. 01:33
1/12 anonim válasza:
Szeretem, utána játszani vele kicsit :)
3/12 anonim válasza:
Jó érzés mikor teljesen letorkozva lüktet a számban. :)
4/12 anonim válasza:
Első spricc arcra utána gyorsan le tövig torokra.
5/12 anonim válasza:
Két külön fiúval is próbáltam.
Nekem nem jött be, szóval nem szeretem.
6/12 anonim válasza:
Én még nem próbáltam és nem is fogom. Gusztustalannak tartom.
7/12 anonim válasza:
Valaki szereti valaki nem
Nekem nem ez a legfontosabb h lenyelie vagy sem
9/12 anonim válasza:
8#
Akkor végülis a lányok punci nedve is undorító, amikor nyaljuk. Ja, de az természetes, mert nektek csinálják 😅
10/12 anonim válasza:
Nektek is van előváladékotok. Azt lenyeljük.
Amúgy egy nőnek mikor jön ki annyi váladék egy nyalás során, mint egy férfinak orgazmuskor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!