Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktátok a hajatokkal izgatni a pasitok farkát? Esetleg hajba élvezéshez mit szóltok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 11. 11:53
1/10 anonim válasza:
Nem, a hajam az egyetlen ahova nem élvezhet
2/10 anonim válasza:
Nem, nem is ad annyira intenzív érzést, meg ne menjen bele semmi mert akkor mehetsz utána megmosni. A sperma meg eléggé nehezen jön ki, többször át kell mosni samponnal mire kiszeded.
3/10 anonim válasza:
Tudod milyen nehéz azt kimosni belőle???
4/10 anonim válasza:
A hajamon kivul barhova elvezhet. Szerencsere eleg az hogy a hajam foghatja es nem vagyik tobbre.
5/10 anonim válasza:
Én szeretem ha a hajamba élvez a pasim,sokszor meg is teszi.
7/10 anonim válasza:
Az én női partnereim minden hova engedik, hogy élvezzek, ha akarok, de a hajukba nagyon nem szeretnék (igaz valahogy erre én sem vágyom, pedig kipróbáltam már nyelvre, arcra, mellre, lábra, fenékre, nekem ezek elegek).
8/10 anonim válasza:
Az még nekem is kínos, ha a csaj hajába megy a sperma, mert tudom, milyen kellemetlen neki kimosni utána. Amúgy imádom a dús, hosszú hajat, napokig tudom simogatni, túrni, szex közben "kapaszkodni" bele, stb. A legtöbb lány szereti is.
9/10 anonim válasza:
Én imádom ha beleélvez és szétkeni benne, akkor is ha sokáig kell mosni :)
10/10 anonim válasza:
Akinek van kedve hajba kuldeni az anyagot irjon ;)
19L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!