Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet ma már személyesen ismerkedni szerintetek?
Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 20:09
11/11 anonim válasza:
#9 Nekem könnyű dolgom van, hiszen én magas, jómódú, jó alkatú, jól öltözködő, jól kommunikáló férfi vagyok. De ebből nem lehet kiindulni, mert a legtöbb férfi nem ilyen.
Neten teljesen más kell, mint élőben. A net egy olyan szűrő, ahol az átlagos vagy az alatti srácoknak a jobb nők nem igazán adnak esélyt. Arról nem is beszélve, hogy több nő ismerősöm mondta, hogy sok srác neten nagydumás, élőben meg ott ül mint a kuka, miközben nekik kell a beszélgetést vinni.
Az elutasítás persze élőben is megvan, de az teljesen más, mint hogy valaki balra húz. Sokkal személyesebb, sokkal fájóbb tud lenni. Sokan eért neteznek inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!