Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nyugodt, megfontolt pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nyugodt, megfontolt pasi unalmas az ágyban?

Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 18:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva nagyon nem, sőt én inkább nagyon perverznek tartom magam:)
2023. júl. 31. 18:58
 12/16 A kérdező kommentje:
Oké, csak kíváncsi voltam, mert ilyen férfi még nem volt az életemben, nyilván nem lehet ezt egyértelműen megmondani így ennyiből, ezért érdekeltek tapasztalatok.
2023. júl. 31. 19:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Én egy nagyon normális, lelkiismeretes, rendes, őszinte és a többi férfi vagyok. Komolyan, most nem azért írom, mert anonim oldal. De közben meg a legperverzebb fantáziám van. Jó, nem valami hardcore injekciótűs bondage meg kakaszex, vagy szopóálarc, öklözés és társai, de tudnék mit csinálni a párommal.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy erre ne építs. A sok lókötő nagyhangú között ugyanúgy tud valaki langyi nyomi lenni az ágyban, mint ahogy a csendes kedves rendes férfiak is tudnak lenni egy vaskos mindent leigázó bikaf%sza lenni. Csak pislogsz, hogy ez mi volt, remegő térdekkel mész ki pisilni. Tök jó sakkbajnok, de lehet közben úgy meghág az erdőben spontán, hogy az állatok is evakuálnak onnan.

2023. júl. 31. 19:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Pont hogy nem. Szende nyuszi nagyot ugrik.
2023. júl. 31. 19:55
 15/16 anonim ***** válasza:

Tudod, amelyik kutya ugat, az nem harap.

Úgyhogy érhetnek még meglepetések vele.

2023. júl. 31. 21:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nagyon nyugodt férfi vagyok, sokak szerint túlságosan. És amúgy meg tényleg egy tömőgép vagyok.
2023. júl. 31. 21:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!