Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nagyobb élvezet az anális szex, mint a punci? A lányoknak is sokkal-sokkal jobb?
Neked jobb. Mi is próbáltuk, de nekem semmi élvezet nem volt benne, kb mintha visszanyomkodnám a szart. Szerencsére a páromnak se nagyon jött be.
De ha tudni akarod milyen, akkor dugasd meg magad valakivel
Számomra ad egy pici extrát.
De ennek ellenére nem tartom jobbnak.
A szar visszanyomkodós találó :D
A férfi szempontjából meg mintha egy ásványvizes palackot dugna.
Implikálod, hogy jobb. Sőt, sokkal-sokkal jobb. Sajnos én is csak néhányszor csináltam, szívesen meghallgatnám valóban tapasztaltak véleményét, de szerintem nem sokkal-sokkal jobb.
Hallottam már olyan nőről, aki az anált preferálta, a páromtól nagyon vegyes visszajelzéseket kaptam. Főleg, mert nagyon körülményes asok előkészülettel. A plugot ő is szereti szex közben. Nyilván attól még, hogy élvezi, attól még furcsa számára. Nem minden az élvezet, meg az orgazmus. A teljes aktus számít, és a társított érzetek összessége.
Szerintem nem jobb és én pl. tökéletesen megvagyok nélküle.
47F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!