Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nagyobb élvezet az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nagyobb élvezet az anális szex, mint a punci? A lányoknak is sokkal-sokkal jobb?

Figyelt kérdés
2023. júl. 30. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom probald ki, hogy ahelyett hogy megdugsz valakit teged dugnak meg.
2023. júl. 30. 16:57
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Miért nagyobb élvezet NEKED* ez a kérdés. Nekem meg sem közelíti a puncit, exem vevő volt az análra néha, kb 2-3szor csináltuk, nem szerettem. Lányoknál is gondolom változó, de gondolom 90%-ban inkább a puncit szeretik
2023. júl. 30. 16:58
 3/9 anonim ***** válasza:
93%

Neked jobb. Mi is próbáltuk, de nekem semmi élvezet nem volt benne, kb mintha visszanyomkodnám a szart. Szerencsére a páromnak se nagyon jött be.

De ha tudni akarod milyen, akkor dugasd meg magad valakivel

2023. júl. 30. 17:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Számomra ad egy pici extrát.

De ennek ellenére nem tartom jobbnak.

2023. júl. 30. 17:18
 5/9 anonim ***** válasza:
87%
Egyáltalán nem jobb. Sőt szar, pont, mint ami onnan kijön.
2023. júl. 30. 17:23
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

A szar visszanyomkodós találó :D

A férfi szempontjából meg mintha egy ásványvizes palackot dugna.

2023. júl. 30. 17:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Implikálod, hogy jobb. Sőt, sokkal-sokkal jobb. Sajnos én is csak néhányszor csináltam, szívesen meghallgatnám valóban tapasztaltak véleményét, de szerintem nem sokkal-sokkal jobb.

Hallottam már olyan nőről, aki az anált preferálta, a páromtól nagyon vegyes visszajelzéseket kaptam. Főleg, mert nagyon körülményes asok előkészülettel. A plugot ő is szereti szex közben. Nyilván attól még, hogy élvezi, attól még furcsa számára. Nem minden az élvezet, meg az orgazmus. A teljes aktus számít, és a társított érzetek összessége.

2023. júl. 30. 19:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jobb és én pl. tökéletesen megvagyok nélküle.

47F

2023. júl. 31. 06:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Az análban egyrészt a tudat izgató nagyon, hogy nem úgy csináljátok, ahogy elvileg kellene, és a természet elrendelte, hanem direkt más, kicsit perverz módon. Ez nemtől függetlenül valakinek bejön, valakinek meg nem. A másik meg az, hogy fizikailag más érzés, mint a hagyományos szex. Gondolj bele, ha neked férfiként azonnal érezhető a különbség, mert szűkebb, meg hasonló, akkor a nőnek még inkább ég és föld, hiszen konkrétan egy másik lyukba kapja, és a pénisz végig teljesen más területet izgat.
2023. aug. 4. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!