Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kutyapózban nem fáj a lányoknak?
Figyelt kérdés
Abban a pózban jó mélyre megy a penisz, már-már a méhszájat bökdösi. Ez nem kellemetlen a lányoknak? Vagy talán ez az oka, hogy nem sok nő szereti ezt a pózt?2022. nov. 28. 17:39
1/13 anonim válasza:
Attól függ milyen hosszú a partner pénisze. Nem minden esetben böki a méhszájat, ha meg igen akkor arról lehet szólni, és egy normális partner utána nem akar felnyársalni.
2/13 anonim válasza:
Nekem nem fáj, pedig alacsony vagyok.
3/13 anonim válasza:
Egyén-és szituációfüggő is. Volt amikor fájt nagyon, volt amikor kifejezetten kellemes volt.
Függ:
-farok mérettől
-behatolás mélységétől
-behatolás szögétől
-a ciklus melyik szakaszában tartok (?)
-alacsony méhszájam van-e
-felizgultság mértéke
4/13 anonim válasza:
Sokan nem szeretik? O.o Ilyet se hallottam még...
Nem fáj. De mondjuk én szeretem is, ha eléri a végét. És imádom a kutyapózt is...
5/13 anonim válasza:
Hármassal értek egyet, sok mindentől függ, bizony a ciklustól is. De leginkább a mérettől. Pont ezért szeretem az átlagos 14-15 cm-t, azzal lehet rendesen vadulni ebben a pózban is, s tényleg csak ritkán okoz fájdalmat, az sem túl erős intenzitású, inkább csak pici kellemetlen érzés, amit a szögváltás megold. Egy 18-assal meg sem próbálnám hasonló tempóban.
6/13 anonim válasza:
Normális partnerrel SOHA nem fáj a szex.Attól is függ, hogy mennyire van a nő felizgulva, milyen a partner mérete, milyen a hangulat.Mindig lehet óvatosabban is csinálni.Ha nagyon bökdös a férjem, akkor szólok neki, hogy térdeljen hátrébb, aztán le van a gond.
7/13 anonim válasza:
Nekem fáj. Nem szeretem úgy. A méhszájamnál fáj.
8/13 anonim válasza:
Nekem vastag, kemény farkam van, ez fájna?
10/13 anonim válasza:
Valóban sok mindentől függ, a ciklus annyiban befolyásolja, hogy máshogyan helyezkedik el a méhszáj a különböző időszakokban. És hát nyilván a farokméret. Bár én pici vagyok, de ha kellő időben, kellő felizgultság mellett csináluk kutyában, akkor 19-20 centiig nem fáj, felette már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!