Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, Ti milyen gyakran...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Ti milyen gyakran küldtök dickpic-et ha ismerkedtek? Mit reagálnak rá a hölgyek?

Figyelt kérdés

2023. júl. 28. 13:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
76%

Neked az összes férfi küld, akit ismersz, vagy van olyan férfi ismerősöd is, aki nem?

Ha van, akkor láthatod, hogy nem minden férfi küldözgeti kérés nélkül.

Én magam küldtem már kérésre, de kb a nők 2%-a kért ilyet tőlem azok közül,akikkel eddig ismerkedtem.

2023. júl. 28. 17:28
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem küldök, ha kérnek, akkor sem. Majd élőben, ha szexre kerül sor, akkor majd láthatja. Amúgy is nagyon gáz dolognak tartom a dickpic küldést és kérést.

27F

2023. júl. 28. 19:51
 13/27 anonim ***** válasza:
4%
Igen, de csak ha kéruik vagy én kédezem meg hogy küldjek-e, aztán nem valami elutasítóak :D
2023. júl. 28. 21:18
 14/27 anonim ***** válasza:
64%
Nem ezzel próbálok szimpátiát kelteni a nőben, hogy a farkamról küldök képet neki.
2023. júl. 28. 21:57
 15/27 anonim ***** válasza:
53%
Mindenkinek küldök :D
2023. júl. 28. 23:16
 16/27 anonim ***** válasza:
96%
Gyakran. És biztos ami biztos az utcán is osztogatom a kinyomtatott farokképeimet. Általában örülnek neki.
2023. júl. 28. 23:54
 17/27 Horst ***** válasza:
32/F soha nem küldtem, és nem is hiszem, hogy fogok...
2023. júl. 29. 02:51
 18/27 anonim ***** válasza:
50%

Ez szerintem valamelyik fétisnek egy soha ki nem mondott ága, hogy így mutogatják magukat a perverzek az interneten, azonban a kérdést úgy is ted fel magadnak, hogy te örülnél-e neki, ha egyszer csak ott lenne egy furafejű meztelencsiga a telefonod, vagy monitorod közepén. Szerintem, te is ugyan úgy kiábrándulnál egyből, mint az emberek több, mint 99%.

Tőlem egyszer kért egy transz nő, de nem küldtem.

Nő sose kért, de soha senkinek nem küldenék.

Egy, simán zsarolnak vele.

Kettő, nem célravezető. Aki ilyet kér, vagy küld az ismerkedés elején, az el is árulta, hogy milyen ember.

2023. júl. 29. 03:30
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a facebook profilképem így küldenem sem kell...
2023. aug. 1. 21:45
 20/27 anonim ***** válasza:
68%

Előfordult, hogy kérték más testrészekkel együtt, akkor elküldtem, de mindig viszonzásért cserébe. Szeretem nézegetni a ciciket, popsikat, puncikat, ugyanígy a lányok között is vannak kíváncsiak.

Kéretlenül viszont sosem.

2023. aug. 1. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!