Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy átlagos középiskolai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos középiskolai osztályban a lányok kb hány százalékának szőrös a puncija?

Figyelt kérdés

2023. júl. 27. 13:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"Mármint nem csak középsulisok szavaznának rá?"

egyrészt

másrészt egy átlagos középsulis ugyanúgy nem látogatja a GYK-t, mint ahogy egy átlagos felnőtt sem itt kúrja el a szabadidejét

2023. júl. 27. 15:06
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Félreértés ne essék, én jelenleg melózom is közben :D

A szabadidőmet nem itt "kúrom el" én se.

De igazad van, a legtöbb nem a gép előtt ül, és a szexkérdéseket olvasgatja a nyári szünetben, ám szinte biztos vagyok benne, hogy mind olvasta már a gyakorit, de amíg nincs kérdése, addig nem is regel, és válaszolni sem tud.

Egy válasz miatt meg senki sem fog regelni, és főleg nem ilyen miatt :)

2023. júl. 27. 15:13
 13/24 anonim ***** válasza:
23%
A szőrtelenítés egészségtelen és bőrre-hüvelyre veszélyes. Csak van aki azt hiszi ez rossz hogy megvan. Pedig a feromonok így vannak meg csak igazán, olvass utána
2023. júl. 27. 15:49
 14/24 anonim ***** válasza:
73%
+aki leszedi, leszedi a saját egyedien jellegzetes intim feromonos vonzalmi illatának termelődési helyét is.
2023. júl. 27. 15:49
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
A különböző kompetencia tesztek végére odatehetnének egy kérdést, "És egyébbként szőrös a puncid ?" mert nagyon jó lenne tudni.
2023. júl. 27. 18:55
 16/24 anonim ***** válasza:
#15 :D
2023. júl. 27. 18:56
 17/24 anonim ***** válasza:
64%

A szőrtelenítés nem nagyon függ össze hogy szexel e az illető mert sokan a kényelem meg higiénia miatt borotválják

Szerintem 100 lányból 2-nek ha szőrös

2023. júl. 27. 19:23
 18/24 anonim ***** válasza:
#13 Akkor a szakáll borotválása is?
2023. júl. 27. 22:28
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
6-8 éve, amikor középiskolásak voltunk, tesómmal (aki lány, én fiú) egyszer dzoba került ilyen téma. Azt mondta, majdnem mindegyik lány osztálytársáét látta oszt.kiránduláson amikor zuhanyoztak, öltöztek és kb harmada volt csupasz, harmada fazonos és harmada teljesen meghagyta a bikinivonalig. Volt 2 lány, aki viszont semennyire nem borotválta, bikinivonalig sem.
2023. júl. 27. 23:07
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
#19 és a tesód melyik kategória volt, azt is elmondta? :)
2023. júl. 27. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!